Hubtype tanca una ronda d’1 milió d’euros

El fons de ‘venture capital’ K Fund aporta el capital perquè la startup consolidi el seu creixement i incorpori millores en el seu xat bot

Els fundadors de Hubtype Els fundadors de Hubtype

La startup Hubtype ha tancat una ronda de finançament d’1 milió d’euros amb l’objectiu de potenciar el desenvolupament dels seus xat bots. L’empresa, fundada el 2016 per ajudar a les grans empreses a comunicar-se amb els seus clients a través de missatgeria instantània, creix a un ritme anual del 300%.

Ara, gràcies al capital provinent del fons de venture capital K Fund i d’alguns inversors que ja havien participat en la primera ronda de la startup fa tres anys, Hubtype vol consolidar el seu creixement, segons informen en un comunicat.

Més info: Hubtype, xat bots DIY

“Amb aquesta ronda volem invertir en noves formes de millorar el nostre framework opensource i el nostre propi motor d’intel·ligència artificial, que permetrà als nostres clients entrenar el seu xat bot en una llengua i desplegar-lo en 100”, assenyala el CEO i cofundador de Hubtype, Marc Caballé.

La startup, que ofereix el seu servei en sectors tan diversos com el bancari, l’assegurador o el comerç electrònic, ha estat reconeguda com la millor xat bot startup a l’International Chatbot Summit de Berlin.

Més informació
Barcelona Activa porta 20 startups barcelonines al 4YFN
La startup BCN3D tanca una primera ronda de 2,7 milions d’euros
Avui et destaquem
El més llegit