La startup Uncovercity arriba a Madrid

L'empresa valenciana, que ja forma part del Basque Culinary Center, aterra a la capital espanyola amb acords en una cinquantena d'establiments

La proposta d'Uncovercity va lligada a un cotxe de Cabify La proposta d'Uncovercity va lligada a un cotxe de Cabify

La startup que uneix propostes gastronòmiques sorpresa amb mobilitat compartida arriba a MadridUncovercity, on el client reserva cita amb ells per sopar però desconeix la destinació i un cotxe de Cabify el recull a la porta de casa i el porta al restaurant, s'expandeix pel territori nacional.

La startup ho ha anunciat aquest dimarts al seu blog, destacant que per a ells "era fonamental tenir els aliats perfectes en el nostre desembarcament en el quilòmetre zero. I quins aliats! Comencem amb destinacions diverses com Arzábal Retiro i Museu Reina Sofia, Tricicle, Tandem, Kappo, Kirikata, Deli_rant Madrid, Étimo, entre altres...", destaquen.

Més info: Innovar per crear valor

Apassionats per generar l'efecte sorpresa entre el públic madrileny, Uncovercity vol repetir la proposta que ja desenvolupa a València, on des de fa un any i mig han sumat 500 clients i col·laboren amb una trentena de restaurants. Premiada recentment com la millor startup d'Europa en la categoria Gastronomia per la Comissaria Europea d'Economia i Societat Digital, Mariya Gabri; també forma part de l'acceledora del Basque Culinary Centre, referent en el món gastronòmic. 

Més informació
Cabify afirma que tributarà més que tot el sector del taxi el 2019
Avui et destaquem
El més llegit