Dotze startups catalanes, al 4YFN de Shangai

L’objectiu d’aquesta iniciativa és ajudar a empreses de base tecnològica a accedir al mercat asiàtic

La MWC seleccions 20 startups a tot l'Estat, 12 d'elles de Barcelona | 4YFN La MWC seleccions 20 startups a tot l'Estat, 12 d'elles de Barcelona | 4YFN

Vint startups de tot l’Estat vinculades a la tecnologia i a la innovació aplicada a sectors com el turisme, les telecomunicacions o el comerç viatgen el 25 de juny a Shanghai (Xina) de la mà de Mobile World Capital Barcelona (MWCapital), segons han informat en un comunicat L’objectiu d’aquesta iniciativa és ajudar a empreses de base tecnològica a accedir al mercat asiàtic. De les 20 startups, 12 són de Barcelona.

Més info: Objectiu 4YFN: inversió, visibilitat i clients

Les startups participants comptaran amb un espai expositiu dins MWC Shanghai a l’àrea de 4 Years From Now (4YFN) que se celebra del 26 al 28 de juny. Durant la seva estada, les startups participaran en sessions de pitch per presentar la seva empresa, reunions one-to-one, jornades sobre smart industry o sobre com captar fons a la Xina, entre d’altres activitats.

Aquest és el cinquè any que MWCapital organitza aquesta iniciativa, juntament amb el Ministeri d’Economia i Empresa (a través de Red.es), la Generalitat de Catalunya (amb Acció) i l’Ajuntament de Barcelona (a través de Barcelona Activa).

Més informació
Pere Duran: "El 4YFN inspira a emprendre"
4YFN, la incubadora de tendències del MWC
Rècord d'empreses catalanes al MWC: n'hi haurà 77 i 33 al 4YFN
Avui et destaquem
El més llegit