Poder mediterrani en el South Summit madrileny

Set startups valencianes participen de la mà de Lanzadera a la trobada d’emprenedoria

Imatge de l'edició anterior del South Summit Imatge de l'edició anterior del South Summit

Set startups valencianes es troben entre les 100 millors del món i competiran amb la resta d’empreses emergents en el South Summit. L'esdeveniment reuneix a Madrid del 3 al 5 d'octubre els projectes més disruptius amb corporacions en cerca activa d'innovació i inversors de procedència internacional per a la generació de noves oportunitats de negoci.

Les startups Nido Robotics, Green Urban Data, Kolaboo, Zeleros, MatMap, WiTrac i Sheetgo participen de la mà de Lanzadera, la incubadora valenciana finançada per Juan Roig. Aquestes empreses tindran l’oportunitat de participar amb un espai propi, el qual les ajudarà a augmentar la seva visibilitat, accedir a noves possibilitats de negoci i donar a conèixer els seus projectes davant d’inversors i corporacions.

Les set empreses emergents de Lanzadera han estat escollides per un comitè format per 120 experts procedents del món de la inversió d’entre els més de 3.000 projectes presentats, procedents de 84 països diferents.

La startup guanyadora d’aquesta edició podrà realitzar una campanya de crowdfunding a Seedrs i competirà per un milió de dòlars en finançament en la Startup World Cup de Silicon Valley.

Més informació
10 startups catalanes, al South Summit 2018
Bwom i Housfy, entre les 11 catalanes finalistes del South Summit
Wallbox i Caravelo, triomfadores al South Summit de Madrid
Avui et destaquem
El més llegit