Tiendeo obre una oficina a Galícia

La startup inaugura la seva tercera seu a Espanya i suma vuit centres a escala mundial

La torre d'Hèrcules a La Corunya La torre d'Hèrcules a La Corunya

​La startup Tiendeo ha anunciat l'obertura d'una nova oficina a la ciutat de la Corunya. L'empresa que va obrir a finals del 2018 una nova oficina a Barcelona per poder donar cabuda al gran creixement de la seva plantilla que explica actualment amb més de 150 empleats, opta ara per una nova seu a Galícia amb la finalitat de diversificar talent en territori nacional. Tiendeo compta, a més, amb un total de vuit oficines a escala mundial (tres a Espanya, i una a Mèxic, Xile, Colòmbia, Brasil i Argentina).

L'alta demanda de perfils tecnològics està generant una forta competència i cada vegada resulta més complicat trobar talent al sector, sobretot en ciutats com Barcelona. Per això, la startup ha decidit aprofitar el talent nacional apostant per un equip tecnològic basat a la Corunya compost per cinc programadors i una product owner.

Tiendeo va néixer el 2011 de la mà de les germanes bessones Eva i María Martín i el seu company d'universitat Jonathan Lemberger com un portal d'ofertes i catàlegs digitals geolocalizats. Des de llavors ha crescut fins a estar present en 41 països i ha arribat a facturar 9,5 milions d'euros en 2018.

Eva Martín, CEO de Tiendeo, comenta: "Amb la finalitat de poder seguir creixent al ritme a què ho estem fent, apostem ara per fomentar el talent nacional més enllà de Barcelona, a la Corunya. Aquesta nova oficina està formada per sis perfils que segur aportaran gran valor a la companyia en el desenvolupament de les nostres tecnologies pròpies."

Més informació
El 'big data' remodela el negoci de Tiendeo
Tiendeo porta les seves ofertes a Sao Paulo
Tiendeo contractarà 40 enginyers i comercials per ampliar la plantilla
Avui et destaquem
El més llegit