Tiendeo porta les seves ofertes a Sao Paulo

La startup obre la seva primera oficina comercial al Brasil i preveu tancar el 2018 amb 10 milions d'euros de facturació

La consellera delegada de Tiendeo, Eva Martín | Tiendeo La consellera delegada de Tiendeo, Eva Martín | Tiendeo

La startup Tiendeo ha obert a Sao Paulo la seva primera oficina comercial al Brasil, on la plataforma funciona des del 2012, i ja ha aconseguit els quatre milions d'usuaris, sis milions de visites i set de lectures de catàlegs d'ofertes.

Aquesta nova oficina, que compta amb una plantilla inicial de quatre treballadors, es converteix en la seva quarta seu a Amèrica Llatina després de les de Mèxic, Colòmbia i Xile, ha informat en un comunicat aquest dilluns. La consellera delegada de Tiendeo, Eva Martín, ha afirmat que el Brasil se suma a altres mercats amb previsions de properes obertures a curt termini, com els països en els quals ja hi és present i també al Perú i Argentina.

Més info: Tiendeo obre una nova oficina a Xile

Tiendeo, fundada l'any 2011 i amb 140 treballadors a escala global, preveu que l'obertura al Brasil contribueixi a aconseguir l'objectiu de 10 milions d'euros de facturació prevists per aquest 2018. L'any 2017, l'empresa va superar unes vendes de set milions d'euros i les operacions de Tiendeo a Llatinoamèrica suposen el 15% del volum de negoci de la plataforma.

Més informació
Tiendeo vol facturar 10 milions d'euros el 2018
Tiendeo contractarà 40 enginyers i comercials per ampliar la plantilla
Eva Martín (Tiendeo): "A Espanya és on més ens ha costat tenir clients"
Avui et destaquem
El més llegit