Wallbox i Caravelo, triomfadores al South Summit de Madrid

Les dues startups catalanes guanyen en les categories de 'Travel & Tourism' i 'Energy & Sustainability'

La responsable de Caravelo, recollint el premi. | South Summit La responsable de Caravelo, recollint el premi. | South Summit

Dos projectes catalans, Wallbox i Caravelo, tornen a Catalunya amb el reconeixement del South Summit 2017. La primera ha sigut nomenada pel jurat de la trobada com la gran vencedora de la trobada i la segona, com la startup més disruptiva. Els guanyadors s'han donat a conèixer aquest divendres en la cerimònia de cloenda de l'esdeveniment, organitzat per SpainStartup-South Summit, IE BusinessSchool, en col·laboració amb Endesa, BStartup de Banc Sabadell i Google for Entrepreneurs. En la trobada s'han celebrat més de 2.000 reunions one to oneha comptat amb més de 150 fons d'inversió internacionals i amb una cartera d'inversió de més de 34.000 milions de dòlars (29.001 milions d'euros).

La Startup Competition aquesta edició ha tornat a batre el rècord de participació amb més de 3.500 projectes presentats, un 53% internacionals- procedents de més de 72 països- i un 47% espanyols. 9 de les 10 startups guanyadores són d'origen espanyol als quals se suma un projecte danés: Avansig, en Smart Mobility; Caravelo, en Travel & Tourism; Darwinex, en New Money; Datumize, en Content & Channels; mediktor, en Healthcare & Biotech; Nextail, en Lifestyle & Fashion; Wallbox, en Energy & Sustainability; la danesa WARM, en Art & Culture; Zapiens en B2B; i reclamador.es en B2C.

L'emprenedor de Wallbox recollint el seu guardó. | South Summit
L'emprenedor de Wallbox recollint el seu guardó. | South Summit  


“Tenim la convicció que podem i devem desenvolupar un treball al llarg de tot l'any, per a agilitar en tot moment aquell valor que aporta que els tres principals players de l'ecosistema, corporacions, startups i inversors, treballen de la mà, beneficiant-se entre tots ells”, ha assenyalat María Benjumea, la fundadora de Spain Startup – South Summit. A més, Benjumea ha assenyalat “la transformació de les corporacions i de l'ecosistema suposa abordar una nova forma de fer les coses. Cal canviar estructures, moure grans processos i adaptar les estratègies per a entendre's amb ens més flexibles, com són les startups”. 

Més informació
"L'ecosistema català d'emprenedoria té un problema"
Els catalans del 4YFN
Benjumea: "A Espanya hi ha molts diners"
Avui et destaquem
El més llegit