Waynabox suspèn la venda dels seus viatges per Europa

Les successives restriccions pels viatgers espanyols a la UE han provocat la decisió de l'empresa

Els fundadors de la startup Waynabox Els fundadors de la startup Waynabox

L'empresa de viatges sorpresa Waynabox ha decidit suspendre la venda dels seus itineraris per Europa davant la incertesa generada per les canviants restriccions imposades per la majoria de països de la UE i de la zona Schengen. Segons ha avançat la firma aquest dimecres en un comunicat, les seves vendes se centraran ara en els nous viatges per carretera, amb els quals el viatger pot reservar un itinerari sorpresa per territori nacional amb el seu propi cotxe, cotxe de lloguer o camper. També continuaran disponibles totes les modalitats dels viatges sorpresa per a regalar.

"Des de la segona quinzena de juliol hem detectat una tendència erràtica en la qual els diferents destins imposen restriccions als viatgers espanyols amb molt poc temps de preavís. Les restriccions varien segons el país i poden exigir una prova PCR negativa, una quarantena obligatòria o directament prohibir l'entrada al país", ha explicat l'empresa.

Més info: França i Portugal catapulten la facturació de Waynabox

Els viatgers que encara tinguessin viatges programats a Europa podran sol·licitar, si així ho desitgen, la cancel·lació del viatge per a poder realitzar-lo més endavant o canviar-lo per un viatge sorpresa per carretera. "Creiem que potenciar els viatges nacionals és la millor manera de cuidar al turisme sense minvar la confiança dels viatgers i poder tornar a viatjar per Europa en un futur", ha remarcat la companyia.

Més informació
Waynabox aposta per les botigues físiques
Avui et destaquem
El més llegit