135 MEUR per finançar les farmàcies de Barcelona

Més de 2.000 farmàcies i 8.000 col·legiats podran beneficiar-se de l'acord signat entre CaixaBank i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona

Les farmàcies han celebrat diverses vagues a causa dels problemes de finançament i el deute adquirit
Les farmàcies han celebrat diverses vagues a causa dels problemes de finançament i el deute adquirit
CaixaBank i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona (COFB) han subscrit un acord per "facilitar l'accés al crèdit d'aquest col·lectiu i contribuir al desenvolupament del sector" amb una línia de finançament de fins a 135 milions d'euros, ha informat aquest divendres l'entitat catalana.

L'acord es dirigeix a 2.276 farmàcies i es fa extensiu als més de 8.400 col·legiats de la província de Barcelona, i també emplaça a ambdues entitats a treballar conjuntament en el desenvolupament de solucions i col·laboracions futures, no únicament en l'àmbit financer, sinó també en el de l'Obra Social.

En finances, l'entitat presidida per Isidre Fainé i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar, ha dissenyat una gamma de productes i serveis personalitzats per facilitar la gestió de la farmàcia. Alguns exemples són una pòlissa de crèdit o el préstec Negocis, que permeten afrontar les necessitats diàries de la seva activitat, i els col·legiats expliquen també amb *datáfonos en condicions especials, comptes sense comissions o targetes gratuïtes.

La decisió de treballar amb l'entitat bancària es va sotmetre a votació entre els titulars de farmàcies de Barcelona i va obtenir un 73% de suport.
Avui et destaquem
Comentaris