14a edició dels Premis Aster a Catalunya: comença el període de presentació de candidatures

ESIC Catalunya convoca una nova edició dels premis a l'excel·lència empresarial, que aquesta vegada concedirà 8 guardons, reconeixent així els mèrits de persones, empreses i organitzacions i apropant el món acadèmic a l'àmbit professional

Premis Aster ESIC | Cedida Premis Aster ESIC | Cedida

El mes de juliol va començar el període de presentació de candidatures per a la 14a edició dels Premis Aster a Catalunya. Els Premis Aster són els premis convocats anualment per ESIC Business & Marketing School, que tenen com a objectiu donar reconeixement als mèrits de persones, empreses i organitzacions assolits a l'exercici de la seva activitat professional amb la finalitat de fomentar la integració entre la formació acadèmica i la tasca empresarial. D'aquesta manera, i fins al dia 15 d'octubre, les empreses i professionals catalans que vulguin participar i optar a un dels guardons més destacats de l'entorn empresarial a Espanya ho podran fer seguint les instruccions i les bases detallades al lloc web oficial dels Aster.

En la seva última edició, celebrada el mes de març passat, els Premis Aster van reconèixer l'activitat i el compromís amb la societat d'entitats de la talla de La Vanguardia, el Celler de Can Roca, l'Ametller Origen, la Mercabarna, l'Asepeyo o la Parròquia de Santa Anna. També van atorgar un reconeixement a importants personalitats de l'àmbit de la comunicació com ara Màrius Carol o José María Gay de Liébana (a títol pòstum).

Actualment, els Premis Aster d'ESIC Catalunya consten de 8 premis organitzats en 6 categories diferents. La categoria de Trajectòria Empresarial es compon pel Premi Aster Trajectòria Empresarial Grans Empreses i el Premi Aster Trajectòria Empresarial Pimes. Per la seva banda, el jurat de la categoria de Comunicació decidirà qui rebran el Premi Aster Comunicació Professional i el Premi Aster Comunicació Empreses. També podem trobar el Premi Aster de Màrqueting a la categoria de Màrqueting i el Premi Aster de Màrqueting i Valors.

Per a l’elecció final dels premiats en aquest darrer guardó, es comptarà amb una comissió formada per membres de l’equip de PDI d’ESIC Catalunya i amb la votació dels estudiants de les àrees universitària i de formació professional. En aquesta edició, a l'hora de seleccionar els finalistes, la comissió tindrà en compte les bones pràctiques d'empreses o institucions que utilitzen el màrqueting i la comunicació per difondre o impulsar valors i projectes amb un objectiu social, concretament els relacionats amb l'ODS 10 (centrat a reduir la desigualtat). En definitiva, projectes que s'alineen amb els valors de la institució, que a través de MásESIC treballa per sensibilitzar dins i fora de la comunitat d'ESIC una cultura de l'ètica empresarial, fomentant el talent humà i la vocació solidària, sostenible, saludable, multicultural i responsable.

A l'àrea tecnològica, els Aster reconeixen empreses que han iniciat un procés de transformació digital amb el Premi Aster Innovació Digital. A més, com a novetat, aquest any s'incorpora a l'esdeveniment el Premi Aster al Millor Emprenedor, que té com a objectiu donar veu i impulsar el treball d'aquelles persones que han creat les seves pròpies empreses i que han desenvolupat èxits de forma significativa a les seves pròpies organitzacions.

El lliurament de premis tindrà lloc a principis de febrer del 2023 en el marc de la cerimònia de graduació dels estudiants d'ESIC Catalunya. Els 4 jurats (Trajectòria Empresarial, Comunicació, Màrqueting i Innovació Digital) estaran encapçalats pel Sr. Antonio Pont Amenós (president d'Honor del Grup Borges), el Sr. Agustí d'Uribe-Salazar (president del Gabinet Uribe), el Sr. Carles Grau Lara (Advisory Board and Board Member, Technology and Innovation) i el Sr. Juan Baselga (Head of Partnership Development de Barcelona & Partners), que lliuraran l'Aster als premiats

Més informació
Mercabarna i el Celler de Can Roca, protagonistes dels premis Aster
35 candidatures concorren a la final dels Premis Aster d'ESIC Catalunya
Avui et destaquem
El més llegit