365 Obrador invertirà 10 MEUR i crearà més de 200 llocs de treball

La companyia catalana acorda amb Banco Santander el finançament de la seva expansió

365 Obrador invertirà 10 MEUR i crearà més de 200 llocs de treball 365 Obrador invertirà 10 MEUR i crearà més de 200 llocs de treball

La cadena de cafeteries 365 Obrador, fundada l'any 2000 amb l'obertura del seu primer obrador, i que compta amb 157 botigues, ha aprovat un nou pla de creixement que contempla l'ampliació i la renovació de l'obrador i del centre logístic que la companyia té ubicat a l'Hospitalet de Llobregat, així com l'obertura de cafeteries noves fora del territori català. La companyia preveu una inversió d'uns 10 milions d'euros i la creació de més de 200 llocs de treball per cobrir les necessitats de la cadena de cafeteries.

L'empresa ha signat un acord amb el Fondo Smart de Grupo Santander per al finançament de la seva expansió en els pròxims dos anys. El Fondo Smart de Grupo Santander, dotat amb 620 milions d'euros, té com a objectiu donar suport a petites i mitjanes empreses en el finançament dels seus projectes de creixement.

Llarga trajectòria 

365 Obrador és una cadena de cafeteries que compta amb 1250 treballadors distribuïts entre les 63 botigues pròpies, 94 franquiciades i l'obrador central i que espera tancar aquest 2022 amb una facturació agregada propera als 100 milions d'euros. La companyia disposa de dos models de negoci: botigues de pa amb cafeteria que es proveeixen de l'obrador central que té a l'Hospitalet de Llobregat i establiments amb obrador propi des d'on s'elaboren els productes diàriament.

Avui et destaquem
El més llegit