Més de 6.000 professionals participaran al Barcelona Dental Show

El Congrés Nacional d'Odontologia Avançada presentarà els casos clínics més disruptius i les noves tendències que marcaran el futur de l'odontologia

La última edición del Barcelona Dental Show | Cedida La última edición del Barcelona Dental Show | Cedida

El Barcelona Dental Show és el gran esdeveniment tecnològic i d'innovació del sector de l'odontologia i enguany tornarà al CCIB de Barcelona del 26 al 28 de gener del 2023. Es calcula que el congrés reunirà més de 6.000 professionals de la salut bucodental i més de 150 firmes expositores per descobrir les noves tecnologies i solucions per millorar els diagnòstics odontològics, escurçar els tractaments dentals o prevenir malalties.

Leo Bernd, director del BDS - Barcelona Dental Show, ha explicat que “el desafiament més important a què ha de fer front la indústria avui dia és la incorporació de les noves tecnologies per millorar l'experiència de l'usuari, ser més competitiva i optimitzar els recursos, així com la formació dels equips per poder-les fer servir correctament. Barcelona Dental Show som el pont d'unió entre la indústria i les darreres tendències amb l'objectiu d'estimular el mercat i que aquesta digitalització i la innovació siguin opcions reals per transformar el sector”.

La convenció servirà perquè firmes com Dentsply Sirona, DESS Dental Smart Solutions, Nobel Biocare, Garrison o Colgate, entre moltes altres, presentin les seves darreres solucions en l'àmbit de l'aparell dental, instrumental, consumibles, equipament, higiene bucal i implantologia, així com solucions digitals per a la gestió i comunicació de les clíniques dentals per tal de facilitar i accelerar els tractaments odontològics.

Els experts també explicaran el punt de vista personal en les solucions i tractaments més innovadors gràcies a l'ús de noves tècniques i eines i la implementació del flux digital, així com la seva experiència empresarial en la gestió de la clínica dental.

Com a novetat d'aquest any, se celebrarà el Summit d'Intel·ligència Artificial, en què experts en aquest àmbit compartiran casos pràctics d'aplicació d'aquesta tecnologia a la pràctica odontològica.

Més informació
Barcelona serà el centre neuràlgic de la tecnologia dental per encetar 2023
Sobre la intel·ligència artificial: abans d’opinar, prova-ho
Les deu principals inversions del ‘digital health’ català
Avui et destaquem
El més llegit