AB-Biotics comercialitzarà un test genètic a Mèxic

Ha signat un contracte de distribució de Neurofarmgen amb Scienta Farma

La biotecnològica catalana AB-Biotics, cotitzada al Mercat Alternatiu Borsari (MAB), ha signat un contracte de promoció i distribució amb Scienta Farma per a comercialitzar a Mèxic el test genètic Neurofarmagen. Aquesta anàlisi, desenvolupada per AB-Biotics, permet identificar el tractament més adequat per a cada pacient de neuropsiquiatria a través de l'ADN extret d'una mostra de saliva.

L'acord estableix que Scienta tindrà els drets exclusius de distribució de Neurofarmagen a Mèxic. El test, presentat en el 23º Congrés Nacional de l'Associació Psiquiàtrica Mexicana celebrat al setembre, serà llançat pròximament al mercat mexicà.

Mèxic és el tercer país on es comercialitzarà Neurofarmagen. Més de 33 milions de persones pateixen a Mèxic algun trastorn mental segons l'Enquesta Nacional d'Epidemiologia Psiquiàtrica i d'ells el 60% –13,3 milions de pacients– estan en tractament. Actualment Neurofarmagen ja està disponible a l'Estat espanyol –comercialitzat per Almirall– i a Brasil, a través de GlaxoSmithKline.
Avui et destaquem
El més llegit