Accenture adquireix la consultora Axis Corporate especialitzada en serveis financers

Els 110 professionals especialitzats d'Axis Corporate s'incorporaran a l'àrea de Strategy & Consulting de Accenture a Espanya

Casimiro Gracia Axis Corporate y Mercedes Oblanca Accenture | Cedida Casimiro Gracia Axis Corporate y Mercedes Oblanca Accenture | Cedida

Accenture ha adquirit Axis Corporate, una consultora espanyola de negoci i tecnologia especialitzada en serveis financers. Axis Corporate contribuirà a expandir l'oferta d'Accenture en consultoria de negoci per a aquest sector, amb la qual ajuda a les companyies espanyoles a reinventar els seus models de negoci, desenvolupar nous productes més ràpids i a millorar la productivitat i eficiència de les operacions.

Fundada en 2005, Axis Corporate té la seva seu a Barcelona i compta amb oficines a Madrid i Boston. La companyia treballa des de fa molt temps amb la majoria de les principals empreses de serveis financers a Espanya, a les àrees de banca minorista i comercial, finançament al consum i pagaments. Els 110 professionals especialitzats d'Axis Corporate s'incorporaran a l'àrea de Strategy & Consulting d'Accenture a Espanya.

Els 110 professionals especialitzats d'Axis Corporate s'incorporaran a l'àrea de Strategy & Consulting d'Accenture a Espanya

La companyia té una àmplia gamma de serveis d'assessorament que inclouen transformació de costos i models operatius, talent i cultura, funció financera i sostenibilitat. També compta amb sòlides capacitats de gestió de riscos, amb especial focus en gestió d'actius i recuperacions.

Mercedes Oblanca, presidenta d'Accenture a Espanya i Portugal, ha explicat: "Aquesta adquisició farà que estiguem encara millor posicionats per ajudar als nostres clients de serveis financers en la transformació del negoci cap a noves fronteres de rendiment. Estem encantats de donar la benvinguda al talentós equip professional d'Axis Corporate, que té una gran experiència en la reinvenció de processos i models operatius per ajudar a les companyies a maximitzar la seva competitivitat."

Oblanca (presidenta d'Accenture a Espanya i Portugal): "Aquesta adquisició farà que estiguem encara millor posicionats per ajudar als nostres clients de serveis financers en la transformació del negoci cap a noves fronteres de rendiment"

"Som un soci de confiança per a empreses capdavanteres de serveis financers i altres sectors industrials a Espanya, des de fa gairebé 20 anys, a les quals ajudem a accelerar el creixement i augmentar l'eficàcia de les seves operacions a l'àmbit local i global. La integració en Accenture permetrà als nostres professionals ampliar els seus coneixements i participar en nous programes de transformació a gran escala, inclosos aquells relacionats amb operacions bancàries i riscos per a clients a tot el món", ha declarat Casimiro Gracia, president executiu d'Axis Corporate.

"Els bancs i altres companyies han de fer front a una situació de forta competència i canvi constant, per la qual cosa és més important que mai que transformin els seus models de negoci per oferir als seus clients experiències digitals hiperpersonalizas i eficaces", ha assenyalat Diego López Abellán, sènior managing director de Serveis Financers en Accenture a Espanya i Portugal. "El model operatiu d'Axis Corporate i la seva experiència en transformació de tota la cadena de valor de les companyies de serveis financers, reforçaran la nostra capacitat d'accelerar la reinvenció contínua i a escala per als nostres clients."

 

Més informació
Accenture adquireix Alfa Consulting
Avui et destaquem
El més llegit