La Generalitat finança amb 75.000 euros 20 startups tecnològiques

Les empreses beneficiàries tenen menys de tres anys de vida i es dediquen als sectors de les TIC, la salut i l’industrial

La tecnologia 5G ofereix grans oportunitats tecnològiques a les startups | iStock La tecnologia 5G ofereix grans oportunitats tecnològiques a les startups | iStock

Acció ha atorgat un ajut a fons perdut de fins a 75.000 euros a 20 startups tecnològiques catalanes amb l’objectiu d’impulsar el seu creixement. Es tracta de la línia d’ajuts Startup Capital d’Acció, que compta amb més d’1,5 milions d’euros de pressupost total. Més de 170 startups van sol·licitar accedir a l’ajut.

Més info: Les startups catalanes donen feina a 13.800 persones

Es tracta d’empreses emergents de menys de tres anys de vida que tenen la tecnologia com a factor diferencial i que es dediquen principalment als sectors TIC, de la salut i industrial. Les startups seleccionades són Remab Therapeutics, Citring Universal, Rheo Diagnostics, Exponential Renewables, Flexidao Ses, Katoid Technology, Betlem United, Amalfi Analytics, Moirai Biodesign, Change Dyslexia, Pangea Aerospace, Kamleon Ventures, Paperdrop Diagnostics, Sensing Solutions, Engidi, Onalabs Inno Hub, Bimenika, Robinbrick, Biel Glasses i Kibus Petcare.

Durant els propers 18 mesos, les startups beneficiaries podran destinar l’ajut rebut a finançar l’execució del seu pla empresarial en àrees per cobrir despeses de personal, contractar serveis a tercers, invertir en material i equipaments, llogar espais o elaborar estratègies de comercialització i comunicació.

A més, durant aquest temps, cada startup comptarà amb el suport de dos empresaris amb experiència que actuaran com a mentors per rebre assessorament expert des de la millora del seu pla de negoci fins a la cerca de finançament.

Més informació
Les startups de salut multipliquen per 10 els inversors
Barcelona inaugura un laboratori de proves per a pimes i startups
Avui et destaquem
El més llegit