10 dies d'activitats per descobrir talent de la mà de BCN Talent

La iniciativa culminarà amb la celebració de Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació

Un dels recintes d'activitats del BCN Talent | Cedida Un dels recintes d'activitats del BCN Talent | Cedida

El BCN Talent arriba a Barcelona del 2 a l’11 de novembre amb l'objectiu de visualitzar i posar en valor el talent com a motor de recuperació, pol d’atracció i generació de projectes empresarials innovadors a Barcelona. Aquesta iniciativa, promoguda per Bizbarcelona, el Saló de l’Ocupació i Barcelona Activa, inclourà una vintena d’activitats organitzades per diverses entitats, col·lectius professionals i empreses, repartides per diversos espais de Barcelona i el seu entorn.

"Durant 10 dies, la BCN Talent vol fer reflexionar, generar comunitat i prendre consciència del potencial transformador de tots els talents presents a la ciutat, ja sigui científic, cultural, esportiu, empresarial, femení, jove, sènior, inclusiu, internacional" ha explicat Fira de Barcelona en un comunicat. Així doncs, aquest congrés proporcionarà un programa amb una vintena de propostes, entre tallers, xerrades, masterclass, presentacions i activitats diverses, tant en format presencial com en línia. 

A més, l’àmbit digital serà un dels continguts més destacats en el programa de BCN Talent amb activitats com una masterclass que impartirà el Cibernàrium de Barcelona Activa sobre la gran importància que té l’experiència d’usuari (UX) en la decisió de compra online, una sessió del Col·legi d’Agents Comercials de Barcelona sobre com combinar les eines offline i online per obtenir un rendiment comercial òptim, així com una conferència sobre els nous perfils digitals de futur del sector de la construcció, oferta per la Fundació Laboral de la Construcció de Catalunya.

Més informació
Torna BizBarcelona amb 120 sessions i més de 300 experts
La Diputació invertirà 10MEUR en digitalització del teixit productiu
Avui et destaquem
El més llegit