Adif inicia una nova fase en el desenvolupament del Corredor Mediterrani de Catalunya

Les obres d'implantació es localitzaran al voltant de l’estació de La Granada, a la comarca de l'Alt Penedès

Operaris d'Adif treballen en la construcció de la variant de Vandellós | ACN Operaris d'Adif treballen en la construcció de la variant de Vandellós | ACN

Adif iniciarà el 6 de febrer una nova fase de les obres d’implantació de l’ample estàndard entre Martorell i Sant Vicenç de Calders, en el marc del desenvolupament del Corredor Mediterrani a Catalunya. Els treballs es localitzaran al voltant de l’estació de La Granada i consistiran en l’adaptació a l’ample mixt de les vies 1 i 2, i el muntatge d’aparells de via d’ample mixt. També es duran a terme actuacions en el sistema d’electrificació i instal·lacions de control, comandament i senyalització.

Paral·lelament, a l’estació es prolongarà la longitud de les andanes, se’n renovarà la pavimentació per adaptar-les a persones de mobilitat reduïda, i es construirà un nou pas inferior dotat d’ascensors entre les dues andanes renovades, la qual cosa millorarà l’accessibilitat per als viatgers d’aquesta estació de la comarca de l’Alt Penedès.

Aquestes actuacions, que es desenvolupen a l’àmbit de la infraestructura ferroviària, comportaran una restricció de la capacitat operativa. I, per minimitzar-ne l’afectació, s’ha reprogramat el servei de la línia R4 per tal de garantir la mobilitat dels viatgers. D’aquesta manera, a partir del 6 de febrer entra en servei aquest reajustament horari que s’ha planificat amb l’objectiu de mantenir l’oferta actual en dies laborables i incrementar l’oferta amb 23 noves circulacions diàries els caps de setmana i festius. 

Més informació
Adif impulsa obres de millora a l'alta velocitat
Crit d'alerta de la Cambra pel grau d'execució d'Adif a Catalunya
Adif AV avança a la Sagrera-Sant Andreu
Avui et destaquem
El més llegit