Advanced Factories genera un impacte econòmic de 16 milions d'euros

En la cinquena edició del congrés hi han assistit més de 10.000 professionals

Advanced Factories 2021 tanca la seva cinquena edició | Cedida Advanced Factories 2021 tanca la seva cinquena edició | Cedida

Advanced Factories ha tancat aquest dijous la seva cinquena edició reunint a 10.267 professionals i congressistes del sector industrial en el CCIB de Barcelona en la que ha estat la primera fira i congrés presencial celebrada a Catalunya aquest 2021. Un esdeveniment que ha deixat un impacte econòmic de 16 milions d'euros a Barcelona i que ha contribuït en la reobertura, aquesta setmana, de 17 hotels més a la ciutat.

Durant tres dies, Advanced Factories ha presentat les últimes solucions en sistemes d'automatització, robòtica, fabricació additiva, programari, sistemes d'integració de la producció, Intel·ligència Artificial, Digital Twin, visió artificial, analítica de dades o ciberseguretat. De la mà de més de 200 signatures expositores com Omron, Bosch-Rexroth, Schneider-Electric, Accenture, Aggity, HP, Infaimon, Telefónica, Siemens, Tecnalia, Schaeffler, Sicnova o Eurecat, entre d'altres.

Així mateix, el congrés ha reunit a 267 conferenciants que han compartit els seus casos d'èxit d'aplicació de les tecnologies 4.0 per millorar la productivitat de les seves fàbriques, a més d'analitzar les tecnologies o solucions que transformaran la indústria com la coneixíem fins ara.

Més informació
Advanced Factories mostra l'èxit de l'automatització de processos
Advanced Factories torna per parlar de robots
Avui et destaquem
El més llegit