Aena adjudica a Ferrovial les obres de renovació del Prat

La intervenció, amb una valoració de 17,4 milions d'euros, milloraran la rampa 2 i l'estacionament d'avions enfront de la T2

La intervenció afectarà als carrers de rodatge i la zona d'estacionament d'avions de la T2 | EP La intervenció afectarà als carrers de rodatge i la zona d'estacionament d'avions de la T2 | EP

Aena ha adjudicat les obres de renovació i paviment de l'àrea de moviment de l'Aeroport de Barcelona-El Prat per un valor de 17,4 milions d'euros. Segons ha informat l'empresa, les obres s'han concedit a Ferrovial Construcción SA, i seran completament compatibles amb l'activitat aeroportuària.

Les actuacions tenen com a objectiu millorar el paviment de la Rampa 2, la zona d'estacionament d'aeronaus situada enfront de la Terminal T2 i les pistes de rodatge S i T, paral·leles a la pista principal. Juntament amb aquesta intervenció, es construirà un nou carrer de rodatge entre els actuals, que es denominarà DN i donarà accés a la plataforma de la T2.

Amb aquestes actuacions també se substituirà l'abalisament halogen dels carrers de rodatge per un nou sistema d'ajudes visuals amb tecnologia LED. Segons ha informat la infraestructura, la nova instal·lació reduiria el consum elèctric i perllongaria la durabilitat de les lluminàries que es facin servir per a la seva construcció.

Més informació
Segueix caient el nombre de passatgers a l'Aeroport del Prat
Avui et destaquem
El més llegit