Affinity Petcare guanya el VIII Premi Factor Humà Mercè Sala

La companyia premiada fomenta el lideratge individual i grupal i promou l'"actitud innovadora", segons ha destacat el jurat

L'empresa Affinity Petcare ha guanyat el VIII Premi Factor Humà Mercè Sala per ser una organització per a les persones i els animals de companyia "on es fomenta el lideratge individual i grupal" i també perquè "s'hi promou l'inconformisme, a més de l'actitud innovadora i positiva". Així ho ha decidit aquest dijous el jurat del premi en considerar que la companyia premiada compleix amb "els dos requisits" fixats per merèixer aquest guardó homenatge anual a la figura de Mercè Sala, que són el fet de prioritzar les persones i representar de manera excel·lent els quatre valors que identificaven a l'economista, empresària i política catalana com són el tracte humà, pragmatisme, innovació i visió global.

Des del 2009, La Fageda, Metalquimia, Desigual, Hospital Sant Joan de Déu, Softonic, AMES i AMAT Immobiliaris han estat les empreses distingides amb el Premi Factor Humà Mercè Sala, que aquest any ha recaigut en la firma multinacional d'aliments per a animals de companyia Affinity Petcare. Amb presència comercial a més de 70 països, es tracta de la sisena major empresa a nivell mundial en la indústria del menjar per a mascotes i les seves marques més conegudes són Ultima, Advance i Brekkies. L'empresa té més de 1.700 treballadors repartits entre oficines i plantes de producció en localitzacions tan diverses com Sant Cugat, Barcelona, París, Milà o Sao Paulo.

Les guanyadores de la passada edició del Premi Imma Amat i Joana Amat, codirectores d'AMAT Immobiliaris, han estat les encarregades de lliurar el guardó al director general d'Affinity Petcare, Xavier Serra,. Per la seva banda, la directora de la Fundació Factor Humà, Anna Fornés, ha dut a terme la lectura de mèrits de l'empresa guanyadora davant els més de 300 directius i personalitats de la societat catalana assistents a l'acte de lliurament el premi.

El jurat ha estat format per personalitats que van conèixer Mercè Sala i per guanyadors d'edicions anteriors com Salvador Alemany, Imma Amat, Victòria Camps, Manel del Castillo, Cristóbal Colón, Cèsar Molins i Maravillas Rojo, que han considerat que Affinity Petcare compleix amb els que identificaven Mercè Sala com són el tracte humà, pragmatisme, innovació i visió global.

L'acte de lliurement dels premis de la VIII edició del Premi Factor Humà Mercè Sala, que s'ha celebrat a l'Auditori de CaixaForum Barcelona, ha girat a l'entorn del lema 'Les bones energies se sumen'. L'actriu Clara Segura ha estat la conductora de l'esdeveniment en el qual també han participat Àngel Font, director corporatiu de Persones i Estratègia de la Fundació Bancària 'la Caixa' i la Consellera de la Presidència, Neus Munté.

Posteriorment, ha tingut lloc la principal conferència de la gala 'De la Fecundació in vitro a les cèl·lules mare' en què la biòloga Anna Veiga ha abordat la importància dels equips multidisciplinaris, "on tothom suma", i també d'atrevir-se a deixar "la zona de confort" i de motivar les persones joves a "despertar la seva vocació científica".

Aquest any l'actuació musical ha estat a càrrec del cor Gospel Sons i el president de la Fundació Factor Humà, Pedro Arellano, i la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, han estat els encarregats de clausurar l'acte.
Avui et destaquem
El més llegit