Aijec busca el millor jove empresari de l'any

El període per presentar candidatures està obert fins al 28 d'abril i el guardó s'entregarà el pròxim 2 de juliol

La junta d'Aijec està presidida per Eloi Palà La junta d'Aijec està presidida per Eloi Palà

L’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC) ha obert aquest dilluns el període per presentar candidatures al Premi Jove Empresari de l’any. Es busca el jove empresari que millor representi "les noves visions i valors del món empresarial" d'acord amb aspectes com la consolidació de la idea inicial en forma de negoci, la viabilitat econòmica, l’esperit emprenedor, la trajectòria personal, la innovació, la visió internacional i els reptes de futur. El període per participar s’allargarà fins al 28 d'abril.

Palà: "És un reconeixement als empresaris que estem aportant valor a la societat. I no només un valor econòmic, sinó generant una riquesa que va més enllà de diners i de llocs de treball, una riquesa que genera valors, innovació i noves oportunitats"

Més concretament, Aijec impulsa aquests guardons per reconèixer "el treball, l’esforç i la constància dels joves empresaris catalans capaços de generar llocs de treball i impulsar projectes empresarials". A més d'aquest guardó, l'Associació de Joves Empresaris entrega també el reconeixement a la Millor Iniciativa Empresarial, que vol promoure la idea de negoci més innovadora i amb perspectives de futur. 

Qui pot ser Jove Empresari?

Poden optar al premi tots aquells emprenedors de nacionalitat espanyola o estrangers residents a Catalunya, que tinguin entre 18 i 41 anys i desenvolupin la seva activitat empresarial al territori. Entre tots els aspirants, l’AIJEC triarà tres finalistes i el guanyador serà escollit per un jurat format per representants de les principals institucions públiques i privades del país que treballen en favor de l’empresa, així com de diversos mitjans de comunicació. Els empresaris que vulguin participar han d’omplir el formulari que trobaran a la pàgina web del Premi Jove Empresari. 

Més info: Els millors joves empresaris dels últims cinc anys

Segons el president de l'Aijec, Eloi Palà, “el Premi Jove Empresari és un reconeixement als empresaris que estem aportant valor a la societat. I no només un valor econòmic, sinó generant una riquesa que va més enllà de diners i de llocs de treball, una riquesa que genera valors, innovació i noves oportunitats”. Des de l'Associació s'espera superar el centenar de candidatures rebudes en les darreres edicions.

Enguany,  el premi que arriba a la 26a edició convertit en uns dels reconeixements més importants de l'emprenedoria a Catalunya tindrà lloc el pròxim 2 de juliol a Fira de Barcelona – Fonts de Montjuïc.

Més info: Subirats: "Els ral·lis et donen la capacitat empresarial de decidir en un microsegon"

A més del Premi Jove Empresari i del Reconeixement a la Millor Iniciativa Empresarial, Aijec entregarà durant l'acte quatre reconeixements més: el Reconeixement a la Millor Trajectòria Empresarial, que es lliura a un empresari amb experiència i un projecte empresarial ja consolidat; el Reconeixement a la Qualitat Lingüística Empresarial, per un foment positiu de l’ús de la llengua catalana a l’empresa com una eina de millora qualitativa; el Reconeixement al Futur Jove Empresari que reconeix un projecte emprenedor treballat per estudiants menors de 18 anys i el Reconeixement a l’Emprenedor Social.

Més informació
Gerard Subirats és el millor jove empresari de 2017
Eloi Palà, reelegit com a president de l’AIJEC
Avui et destaquem
El més llegit