AMAT Immobiliaris guanya el Premi Factor Humà Mercè Sala

L'empresa catalana s'endú el guardó pel seu esperit innovador i compromís ètic amb els clients

L'empresa catalana AMAT Inmobiliaris ha guanyat el VII Premi Factor Humà Mercè Sala pel seu esperit innovador i el seu compromís ètic amb els clients.

El jurat del premi, format per professionals del món acadèmic i de l'empresa i guanyadors de les edicions passades, ha considerat que AMAT Inmobiliaris, fundada el 1948, reuneix els quatre valors que identificaven l'expresidenta de Renfe Mercè Sala, com són la innovació, el pragmatisme, una visió global i el tracte humà.

"És una empresa amb només 66 persones que ha estat capaç de sobreviure en un sector molt afectat per la crisi. És mereixedora del premi pels valors, l'estil i la cultura que han creat. Fan les coses bé, en majúscula", ha destacat el jurat en un comunicat.

En l'àmbit de la innovació, AMAT ha estat la primera immobiliària a utilitzar drones per ensenyar una casa de luxe a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), i ha apostat per les noves tecnologies per oferir el millor servei a través d'internet.

Pel que fa a les condicions de treball, AMAT va proposar ja fa 25 anys un calendari laboral adaptat a les vacances escolars i des de l'any 2004 ofereix la possibilitat de realitzar teletreball per permetre la incorporació gradual de les mares.

La Fundació Factor Humà, destinada a millorar la gestió de les persones en les organitzacions, va ser promoguda per Mercè Sala, expresidenta de Renfe i del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya (CTESC), el 1997, i està formada per un conjunt de 53 empreses i organitzacions associades.
Avui et destaquem
El més llegit