Amazon ja fa entregues en una hora a Barcelona

La plataforma llança el servei de lliuraments 'Prime Now' a la capital catalana i 26 localitats metropolitanes

Amazon ha llançat aquest dimecres a Barcelona el seu servei de lliuraments en una hora per a compres realitzades pel mòbil a través de l'aplicació Prime Now, on els clients poden escollir entre més de 20.000 productes i rebre'ls en una hora o en franges de lliurament de dues hores.

El servei està disponible a la capital catalana i 26 localitats metropolitanes per a compres a partir de 19 hores de clients premium, i s'inclouen productes d'ús diaris com aliments frescos, refrigerats i congelats, begudes i productes infantils, a més de llibres, discos i equipament esportiu, entre d'altres, ha informat Amazon en un comunicat.

La companyia ha assegurat que més del 50% dels vehicles de Prime Now seran elèctrics, incloent bicicletes de repartiment elèctriques, que faran de Barcelona "la flota ecològica més gran d'Europa" d'Amazon.

"És una manera totalment nova i increïblement còmoda de comprar. Els clients catalans poden des d'avui comprar calçots, fuet i tomàquets de penjar, entre molts altres productes, i tenir-los a casa en dues hores de manera gratuïta", ha assenyalat el director general d'Amazon.es, François Nuyts, ressaltat que l'empresa disposa també d'una botiga especialitzada en productes catalans.

Mercabarna
Per oferir productes frescos, Amazon ha incorporat diversos proveïdors de Mercabarna que han estat treballant els últims anys per incorporar la distribució en línia al seu negoci, segons ha exposat el director d'estratègia de Mercabarna, Pablo Vilanova, que ha ressaltat que per a ells és "una oportunitat per generar una nova via de comercialització per als operadors".

A més, per a alguns dels nous proveïdors d'Amazon aquesta és la primera vegada que comercialitzen els seus productes en línia, com és el cas de la marca de iogurts catalana Pastoret, de la qual el seu director general, Xavier Pont, ha destacat "la innovació" del format de venda.

 Els lliuraments en una hora tenen un cost de 5,9 euros, mentre que les que es realitzen en franges de dues hores són gratuïtes, entre les 8.00 i les 00.00 hores.
Avui et destaquem
El més llegit