Amazon crearà 500 llocs de feina en el seu 'hub' de Barcelona

El centre, ubicat al 22@, va ser inaugurat el passat abril i ja hi treballen 200 persones

El centre d'Amazon per a pimes al 22@ | EP El centre d'Amazon per a pimes al 22@ | EP

Amazon preveu aconseguir crear 500 llocs de treball en els pròxims anys amb el Seller Suport Hub, el nou centre multilingüe a Barcelona de la companyia, que dóna suport a pimes que venen a través d'Amazon Marketplace a Itàlia, França i Espanya. El centre està ubicat al districte 22@ barceloní i va ser inaugurat el passat mes d'abril

Segons ha informat aquest dimecres la companyia, actualment treballen al centre uns 200 empleats fixos. Els nous empleats que s'incorporaran a l'equip d'Amazon ajudaran les pimes del sud d'Europa a utilitzar les eines creades per l'empresa perquè puguin incrementar vendes internacionals.

Amazon ha creat un conjunt d'eines i serveis per ajudar les petites i mitjanes empreses a exportar els seus productes, entre els quals s'inclouen l'entrega i distribució de productes a tothom i la gestió del servei d'atenció del client en diversos idiomes, ha explicat.

Des del gener fins al maig de 2018, el nombre d'empreses catalanes que s'han incorporat a Amazon Marketplace és un 75% més gran al registrat en el mateix període de 2017, i el 40% de la facturació de totes les empreses de Catalunya que venen productes en Amazon Marketplace correspon a exportacions.

Barcelona, ciutat escollida pel centre d'investigació d'Amazon

Amazon ha escollit a Barcelona com a seu del seu nou centre europeu de Machine Learning, per desenvolupar tecnologia d'intel·ligència artificial, i on té previst contractar a més de 100 científics i enginyers de programari per aquest 'tech hub', ha assegurat la companyia.

L'equip internacional de Machine Learning d'Amazon treballa per extreure automàticament patrons a partir de bases de dades molt extenses per fer prediccions de gran precisió.

Més informació
Amazon aprèn a Catalunya
Amazon estrena el centre del 22@
Amazon instal·larà a Barberà del Vallès un nou centre
Avui et destaquem
El més llegit