Ametller mira cap a fora de Catalunya

La cadena pretén expandir la seva activitat a l'Estat espanyol i altres entorns internacionals

El copropietari i conseller delegat d'Ametller Origen, Josep Ametller | ACN El copropietari i conseller delegat d'Ametller Origen, Josep Ametller | ACN

Josep Ametller, propietari d'Ametller Origen, obre la porta a una expansió de la marca a altres mercats. Durant la trobada Catalunya 5.0, organitzada per l'agència Comunicación y Más, l'empresari va fer un recorregut per la història de la companyia, tot apuntant la seva intenció "d'anar cap a Espanya i algun dia cap al món".

La cadena, així, busca esdevenir "una marca d'agricultura sostenible que es pugui moure més enllà", segons el seu propietari. Ametller, però, insta l'empresa a ser "prudents i veure el recorregut" que ha portat la companyia a establir-se al país des dels seus orígens al segle XIX. L'expansió, així, suposa una ampliació estratègica per una companyia "aferrada a la terra catalana i les tradicions".

Segons Ametller, la marca té com a propòsit "dignificar l'ofici tant de pagès com a fruiter i connectar amb la comunitat, tant de clients com de col·laboradors". L'empresari, afirma, espera demostrar que "és possible compatibilitzar el creixement econòmic amb la sostenibilitat", tot mantenint la competitivitat de la companyia. "Hem de ser capaços d'utilitzar la tecnologia de manera més eficient; hem de demostrar que som capaços de millorar el món", va concloure l'empresari.

Més informació
Els orígens dels Ametller
Les vendes online fan enfilar un 19% els ingressos d'Ametller Origen
Avui et destaquem
El més llegit