Arrenca la XXVI Trobada Empresarial al Pirineu

Les firmes RODI, Danone Ibèrica, Aigües Font Vella i Lanjarón, Pastoret de la Segarra i grup Venso participen

La XXVI Trobada Empresarial al Pirineu, que arrenca a la Seu d'Urgell (Alt Urgell), tindrà aquest any com a lema "Preparats per créixer" i el seu objectiu principal serà transmetre optimisme als empresaris.

Entre els directius i ponents que participaran en aquesta cita empresarial hi ha el president de la Cambra de Comerç d'Espanya i de Freixenet, Josep Lluís Bonet; el conseller delegat de La Farga, Oriol Guixà; el conseller delegat d'Abertis i president de Cellnex, Francisco Reynés, i els catedràtics d'Economia Oriol Amat i Germà Bel, entre d'altres.

En la jornada d'obertura d'aquest dijous parlaran sobre les seves experiències empresarials el fundador i president de Rodi, Josep Esteve, i la cofundadora de Pastoret de la Segarra, Teresa Vallès, mentre que el cap de govern d'Andorra abordarà en una conferència la situació actual i les perspectives de futur del Principat.

Divendres, les jornades comptaran amb la presència del conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, que oferirà la conferència inaugural, i d'empresaris catalans com Jaume Sanpera, president d'Eurona Telecom, i Àngels Roqueta, sòcia de Compass Private Equity.

El ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, serà l'encarregat de clausurar el mateix divendres aquesta trobada, que l'any passat va comptar amb la participació de més de 680 empresaris, directius i emprenedors.
Avui et destaquem
El més llegit