Arrenca la primera promoció del Campus 42 Barcelona

No utilitzen llibres ni professors i està obert les 24 hores del dia

42Barcelona obrirà la seva activitat a la ciutat amb 125 estudiants | EP 42Barcelona obrirà la seva activitat a la ciutat amb 125 estudiants | EP

El primer curs acadèmic del campus de programació més innovador arrenca al Parc Tecnològic de Barcelona Activa a Nou Barris. La primera promoció del Campus 42 Barcelona està formada per 125 estudiants que han participat i superat el procés selectiu que culmina amb un bootcamp de 26 dies conegut com la Piscina.

El Campus 42 de Barcelona ha celebrat dues Piscines des del passat 25 d'octubre. El 28 de març, s'obrirà una nova oportunitat per a llançar-se i convertir-se en estudiant de 42. Durant el 2022 estan previstes més piscines, dues d'elles, ja fixades per al 4 de juliol i el 8 d'agost. 

El campus, que es va posar en marxa a l'octubre i té capacitat per a 800 estudiants, té una metodologia pionera i inèdita a Espanya basada en l'aprenentatge entre iguals i la gamificació. No utilitzen llibres ni professors i està obert les 24 hores del dia. 

Recentment ha estat distingit entre el TOP 10 d'universitats mundials més innovadores en el rànquing WURI i forma part de la xarxa internacional 42 Network, present en 20 països i nascuda a França el 2013 com École 42. A Barcelona, 42 està impulsat per la Fundación Telefónica, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i el Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya. Fundación Telefónica té dos campus 42 més a Espanya, un a Madrid i l'altre a Urduliz (Bizcaia), i al febrer, obrirà el quart a Màlaga.

Més informació
Barcelona Activa oferirà mentoratge a 20 pimes de la ciutat
Barcelona Activa premia ConviureNet, Equal Saree i Les Mercedes
Binance i Nuclio Digital School s'uneixen per revolucionar la formació en blockchain
Avui et destaquem
El més llegit