Aticco i TEDx creen TEDxPoblenou

La plataforma vol donar veu a projectes inspiradors i d'innovació del 22@

És la segona vegada que l'organització TED tanca un acord amb Aticco Workspaces | iStock És la segona vegada que l'organització TED tanca un acord amb Aticco Workspaces | iStock

Aticco Workspaces i TEDx s'han unit per posar en marxa les xerrades TEDxPoblenou, una plataforma que vol donar veu a idees i projectes i que promou la participació, el debat i el networking entre la comunitat TEDx del Poblenou i Barcelona. Es tracta del segon acord entre Aticco Workspaces, marca de la companyia Aticco Ecosystem, i l'organització sense ànim de lucre TEDx. El primer va ser TEDxEixample, en funcionament des del 2019.

Ambdues companyies han escollit el barri de Poblenou com a punt de trobada per organitzar aquests esdeveniments en forma de xerrades breus. L'objectiu és impulsar la innovació en el districte barcelonès del 22@, epicentre de transformació digital de la ciutat. El districte 22@, tradicionalment industrial, ha renascut com a lloc de referència per a les startups europees que volen ubicar-se a la ciutat que lidera la innovació i oferir qualitat de vida als seus equips. 

La primera trobada tindrà lloc el divendres 11 de març de 2022 a Aticco Bogatell sota el títol Any un. Aquest esdeveniment públic acollirà fins a 100 persones i el seu nom fa referència al fet que 2022 serà, segons tots els experts, el primer any on es deixarà enrere la pandèmia. Per aquesta raó, volen donar veu a idees i reflexions per a encarar el primer any "de la resta de les nostres vides", diu la companyia d'espais flexibles a un comunicat. Les xerrades comptaran amb ponents com Aleix Puig, xef i cofundador de Vicio; Marc Coloma, CEO i cofundador d'Heura Foods, Benoit Menardo, cofundador de Payflow, Alonzo Romero, CEO de The Predictive Company, Mónica Rikic, artista electrònica guardonada amb el Premi Nacional de Cultura de Catalunya 2021, i Juan Carlos Unzue, porter a primera divisió durant 17 temporades.

 

Més informació
El Port de Barcelona amplia l'aposta pel 4YFN
4YFN tornarà al Mobile amb més de 500 startups
Avui et destaquem
El més llegit