Audax i emovili impulsen instal·lacions de recàrrega de vehicles elèctrics

L'objectiu és aportar solucions eficients i de qualitat en matèria de carregadors, tot fomentant l'ús del vehicle elèctric

José Elías, president d'Audax Renovables |Cedida José Elías, president d'Audax Renovables |Cedida

Audax Renovables i emovili, empresa especialitzada en transició energètica, mobilitat elèctrica i energies renovables, s'han unit per oferir als clients de la firma energètica serveis d'instal·lació, manteniment i suport de punts de recàrrega de vehicles elèctrics i híbrids, segons han informat les dues companyies. El grup energètic ha explicat que aquest acord és una solució de millora energètica basada en plaques solars i punts de recàrrega de Wallbox, proveïdor de solucions de càrrega i gestió de l'energia.

Emovili prestarà serveis d'instal·lació, manteniment i suport de punts de recàrrega de vehicles elèctrics i híbrids a tots els clients d'Audax Renovables: particulars, empreses o administracions públiques. Aquesta aliança estratègica, inicialment d'un any de durada i amb abast nacional, permetrà a Audax comptar en els seus projectes d'eficiència amb l'experiència d'emovili al sector, així com amb l'alt grau d'especialització del vostre equip tècnic i humà a la instal·lació de punts de recàrrega.

L‟objectiu d‟aquest acord és aportar solucions eficients i de qualitat en matèria de carregadors, fomentant l‟ús del vehicle elèctric gràcies a la millora de la infraestructura de càrrega i ajudant a la reducció dels gasos contaminants que afavoreixen l‟efecte hivernacle.

Més informació
José Elías (Audax) torna al negoci dels helicòpters
Audax tanca un acord de 40 MEUR amb Ikav per la fotovoltaica
Audax enceta el seu projecte fotovoltaic a Valladolid amb 8 MEUR
Avui et destaquem
El més llegit