Audax instal·larà dues noves fotovoltaiques a Castella-La Manxa

L'empresa catalana finalitzarà deu projectes de centrals energètiques més abans que acabi 2021

El fundador i president d'Audax Energia, José Elías | ACN El fundador i president d'Audax Energia, José Elías | ACN

Audax Renovables posarà en marxa dues noves plantes fotovoltaiques a Castella-La Manxa. Segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), continuarà amb la seva estratègia centrada en l'activitat de generació renovable a Guadalajara amb les plantes Carolinas I i Carolinas II, amb una potència total de 10 MWp. Ambdues centrals s'incorporaran a la planta Cañamares, també a Guadalajara, que porta operativa ja unes setmanes amb uns 5 Mwp addicionals.

A més d'aquestes dues construccions, Audax continua amb la instal·lació de 10 centrals energètiques més: quatre a la mateixa província de Guadalajara – Las Alberizas I, II, III i IV – cinc a Toledo – Zarzuela I, II, III i IV i la central Los Arenales – i el projecte Calañas, situat a la localitat homònima de la província de Huelva. Cadascuna comptarà amb una potència aproximada de 5MWp.

Segons ha informat la companyia, la construcció dels dotze projectes transcorre amb normalitat, i espera que la totalitat de les centrals entrin en funcionament abans que acabi 2021. Audax ha comunicat, també, que el finançament de les dotze plantes ha sortit de l'emissió de bons verds assolida a finals de 2020, sense necessitat d'aportacions de tercers.

Els projectes d'Audax per 2021 s'emmarquen en l'estratègia d'energies netes de la companyia, que pretén invertir en un creixement de la seva cartera de generació 100% renovable. Segons ha explicat l'empresa, està actualment treballant per tancar nous acords de compra per poder continuar amb el subministrament d'energies d'origen renovable produïdes íntegrament a les seves plantes.

Més informació
Audax Renovables, l'energètica catalana dels 1.000 milions d'euros
Avui et destaquem
El més llegit