Axel Hotels arriba a la ciutat de Bilbao

La del País Basc se suma a pròximes obertures confirmades com AxelBeach Miami, Axel Hotel Sant Sebastià, Axel Hotel València i Axel Madeira

Una habitació d'Axel Hotels a Venècia | Cedida
Una habitació d'Axel Hotels a Venècia | Cedida

Axel Hotels, la primera cadena d'hotels del món dirigida al col·lectiu LGBTI, continua el seu pla d'expansió internacional anunciant una nova obertura a la ciutat de Bilbao, que està prevista per a l'últim trimestre de 2020 i significarà el segon establiment de la companyia al País Basc després d'obrir a Sant Sebastià a la fi d'aquest any.

El nou hotel estarà situat en el barri de Bilbao la Vieja, amb una privilegiada posició enfront de la Ria i el casc antic, en una parcel·la situada al costat de l'antiga fàbrica de farines La Ceres. El futur establiment serà de nova construcció i disposarà dels serveis indispensables d'un Axel Hotel per a convertir-se en un dels referents turístics de la ciutat: Restaurant, Fitness & Spa, Lounge Bar i Sky Bar a la terrassa del terrat, amb piscina, solárium i lounge cobert amb un sostre retràctil que la convertirà en un espai únic a Bilbao, des de la qual es podrà gaudir de l'ambient únic d'Axel i la seva filosofia heterofriendly.

Per a la façana s'ha optat per un llenguatge arquitectònic de marcat caràcter industrial, amb maó caravista i àmplies vidrieres. L'hotel comptarà amb cinc plantes i una sisena reculada. En la planta baixa, la recepció, el bar i la zona de restauració conformaran un espai dinàmic en el qual se situarà l'SPA. Bilbao és reconeguda com una ciutat moderna i diversa, i és en l'actualitat un referent LGBTI friendly dins del panorama europeu amb nombrosos espais dirigits a turistes d'aquest col·lectiu.

Entre aquests espais, es destaquen els locals d'oci nocturn i platges lliures i obertes com Barrika, Barinatxe i Meñakoz. La companyia ha assegurat en un comunicat que Bilbao és la ciutat més compromesa amb l'oci LGTBI de tota la cornisa cantàbrica. A més del nodrit grup de locals específicament dirigits a aquest públic, tot el Casc Vell en general és gai-friendly i resulta molt habitual veure als turistes gaudint en llibertat dels seus carrers i en establiments que reivindiquen els drets del col·lectiu sense cap complex.

A més d'aquesta obertura prevista per a 2020 i de les quals es troben en pipeline actualment (AxelBeach Miami, Axel Hotel Sant Sebastià, Axel Hotel València i Axel Madeira), la companyia continua treballant per a tancar nous projectes en altres destinacions internacionals.

Avui et destaquem
Comentaris