El Sabadell nomena César González-Bueno com a nou CEO

L'entitat reorganitza l'estructura dels negocis i crea tres unitats: particulars, empreses i corporativa

Jaume Guardiola, el CEO sortint del Banc Sabadell; el president, Josep Oliu; i el nou conseller delegat de l'entitat, César González Bueno, en una imatge d'arxiu | Europa Press Jaume Guardiola, el CEO sortint del Banc Sabadell; el president, Josep Oliu; i el nou conseller delegat de l'entitat, César González Bueno, en una imatge d'arxiu | Europa Press

El Banc Sabadell té un nou CEOCésar González-Bueno. L'entitat ha anunciat a través d'un comunicat que el Banc Central Europeu (BCE) ha autoritzat el canvi i que el consell d'administració de la companyia ha oficialitzat el relleu de Jaume Guardiola com a conseller delegat. En la mateixa reunió s'ha aprovat la reorganització de l'estructura dels negocis. A partir d'ara, hi haurà tres unitats: particulars, empreses i corporativa. 

L'objectiu és millorar els processos i centrar-se en dos grans eixos: el client i l'augment de la rendibilitat, segons l'escrit remès pel Banc Sabadell. En l'àmbit de particulars, l'empresa té la intenció de millorar la digitalització i l'experiència del client, així com adequar l'oferta de productes i serveis a les necessitats dels usuaris. De moment, el mateix González-Bueno estarà al capdavant d'aquesta unitat de manera temporal, fins que s'incorpori el nou responsable de l'àrea.

Pel que fa a les empreses, l'entitat vol "consolidar la seva posició i augmentar-ne el volum de negoci de forma eficient". Carlos Ventura serà l'encarregat d'aquest segment, així com de la xarxa comercial. Finalment, la banca corporativa i els serveis internacionals estaran dirigits per José Nieto, com fins ara.      

"És un honor dirigir un banc amb el prestigi i la història del Sabadell. Vull agrair al president Oliu la seva confiança, que ha ratificat el consell i el regulador, i a Jaume Guardiola per haver-me ajudat a conèixer el banc. L'equip és excel·lent i el banc té una cultura envejable", han estat les primeres paraules de González-Bueno.

Per al nou CEO, aquesta reorganització permetrà "dur a terme la nostra estratègia amb focus en el client i la rendibilitat. Cada negoci s'estructura de manera diferent, perquè les necessitats i prioritats dels seus clients són també diferents. Amb aquesta remodelació, més d'un terç de les persones que formen part del nou equip directiu de primer nivell hi han accedit després d’una promoció interna, prova inequívoca de l'aposta pel talent".

Més informació
L'incompliment dels objectius rebaixa el salari dels directius del Sabadell
Ship2B Ventures i Banc Sabadell llancen un fons d'impacte per startups
Avui et destaquem
El més llegit