Banc Sabadell concedeix un préstec a Acerinox per 205 milions d'euros

El préstec té un termini de cinc anys, sent els dos primers de carència

El conseller delegat de Banc Sabadell, César González Bueno | EP El conseller delegat de Banc Sabadell, César González Bueno | EP

El Banc Sabadell ha formalitzat la concessió d'un préstec de 205 milions d'euros al fabricant d'acer Acerinox, una operació que ja va ser aprovada pel consell d'administració de l'entitat el 18 de novembre passat. El préstec té un termini de cinc anys, sent els dos primers de carència, segons ha informat el banc en un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Tal com ha indicat el Sabadell, la concessió del préstec és una operació "vinculada", ja que un dels consellers independents del banc, George Donald Johnston, també és conseller independent d'Acerinox. Per altra banda, el Sabadell ha hagut de notificar l'operació per complir amb la Llei de Societats de Capital.

Segons ha detallat l'entitat, l'anunci es fa perquè el préstec supera el límit del 2,5% de l'import anual de la seva xifra de negocis. En paral·lel, explica que l'operació va haver de ser aprovada pel consell d'administració perquè l'import excedia el 0,5% de la xifra neta de negocis del banc.

Més informació
Banc Sabadell llança la quarta edició de BStartup Health
Banc Sabadell inicia un nou ERO
Avui et destaquem
El més llegit