El rènting per la sostenibilitat ambiental

L’aposta de Banc Sabadell per impulsar el lloguer de vehicles més sostenibles és un camí per lluitar contra la contaminació

Sabadell Renting té una flota de 19.500 vehicles | Cedida Sabadell Renting té una flota de 19.500 vehicles | Cedida

"El renting és una manera de tenir un cotxe nou sempre", afirma Javier León, director de Sabadell Renting, la unitat de negoci de lloguer de vehicles de Banc Sabadell. Però més enllà de la novetat, el que és més interessant sobre aquest model és poder disposar d'un vehicle que sigui sostenible. El rènting a l'Estat espanyol està passant una època daurada. Així ho indiquen les xifres: al primer semestre de l'any s'han superat els 600.000 cotxes en aquesta opció d'accés. D'aquests, gairebé la meitat són contractats per grans empreses, la resta per part de pimes i particulars autònoms.

Un dels problemes del parc d'automòbils d'Espanya és que està molt envellit. El renting és una opció per rejuvenir aquest parc i, per tant, lluitar contra la contaminació amb vehicles més nous però també amb menys emissions. En aquest sentit, l'aposta de la secció de rènting del banc català pel cotxe elèctric és, també, una aposta per la lluita contra el canvi climàtic.

A més, la companyia de lloguer de vehicles amb servei de Banc Sabadell es converteix en la líder del sector entre les entitats bancàries, amb una flota viva de 19.500 automòbils, segons informa el banc en un comunicat.

De moment, la companyia, especialista en el finançament de tota mena de vehicles, ha aconseguit atreure més de 7.500 clients, particulars i empreses, les quals suposen el 80% de la cartera de Sabadell Renting. L'objectiu és oferir solucions flexibles de mobilitat, posant especial èmfasi en les possibilitats del vehicle elèctric.


Mentre consoliden la dinàmica de creixement de negoci, Sabadell Renting és present tant les oficines que el banc té arreu de l'Estat espanyol com a diferents concessionaris, gràcies a acords estratègics de col·laboració. A més a més, compten amb un centre de venda de vehicles d'ocasió a Barcelona on els clients poden rebre atenció personalitzada.

 

Més informació
Banc Sabadell s'introdueix a Sillicon Valley
El Sabadell internacionalitza els seus clients amb formació universitària
La decisió tècnica (i catalana) del Banc Sabadell
Avui et destaquem
El més llegit