Banc Sabadell i Sanitas s’alien per les assegurances

Les entitats han signat un acord per oferir assegurances de salut als clients particulars, autònoms i pimes del Banc Sabadell

La sede del Banco Sabadell en Barcelona. | EP La sede del Banco Sabadell en Barcelona. | EP

Banc Sabadell i Sanitas han signat un acord de comercialització d'assegurances de salut per als pròxims cinc anys amb l'objectiu d'impulsar la contractació d'aquests productes entre els clients particulars, autònoms i pimes del banc, i créixer en quota de mercat a Espanya, segons informen en un comunicat.

L'entitat financera aportarà a l'aliança la seva àmplia xarxa comercial a Espanya, amb més de cinc milions de clients, a través de les seves 1.678 oficines i 6.394 gestors. Així mateix, BanSabadell Assegurances Generals, companyia asseguradora participada per Banc Sabadell, i Sanitas han acordat la subscripció en coassegurança d'aquesta nova assegurança de salut.

Per la seva banda, Sanitas, com a companyia especialista en salut, posarà a disposició dels clients del banc serveis com la videoconsulta, que permeten una gestió digital de la salut, a més de tots els recursos del seu quadre mèdic, format per més de 49.000 especialistes i 4.000 centres mèdics concertats. Sanitas compta amb una provisió pròpia formada per quatre hospitals -tres a Madrid i un a Barcelona-, 20 centres mèdics multiespecialitat, 16 centres de benestar i més de 180 clíniques dentals. El servei de videoconsulta oferirà als clients accés a 3.000 metges del quadre de la companyia amb 35 especialitats disponibles.

Per a Albert Figueras, sotsdirector general de Banc Sabadell i director de Customer Solutions, l'acord amb Sanitas "és una excel·lent notícia per als nostres clients, que gaudiran d'un catàleg de productes de salut de primer nivell amb serveis de gran valor afegit". Figueras ha subratllat també els avantatges de l'aliança amb Sanitas per a l'estratègia de digitalització de l'entitat: "Els nostres clients podran consultar les seves dades i resultats, demanar cita amb el metge i fins i tot fer una videoconsulta a través de canals digitals".

Més informació
Banc Sabadell inverteix 45 MEUR en la renovació de 700 caixers
El Sabadell resisteix, el TSB tocat però no enfonsat
Avui et destaquem
El més llegit