Banc Sabadell renova 3 anys la seva aposta pel Trofeu Conde de Godó

L’edició del 2023 se celebrarà del 15 al 23 d’abril a les pistes del Reial Club de Tennis Barcelona 1899 i les entrades es posaran a la venda a partir del 30 de novembre

Banc Sabadell, patrocinador principal del Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Conde de Godó des del 2008, continuarà apostant pel torneig durant tres edicions més. D’aquesta forma, l’acord assolit entre l’entitat bancària i el Reial Club de Tennis Barcelona 1899 s'estendrà fins als 17 anys de relació, essent el major de la història de l’esdeveniment. 

Després d’uns anys molt complicats per l’afectació de la pandèmia, Banc Sabadell ha fet un pas més per renovar la seva confiança, donar estabilitat i continuar amb el creixement del torneig. Aquest acord posa de manifest l’excel·lent relació entre el RCTB 1899 i el Banc Sabadell i permet al Barcelona Open Banc Sabadell afrontar l’edició del 70è aniversari, el 2023, mantenint-se a l'elit dels torneigs de terra batuda i essent el gran referent entre l’ATP 500. L’edició de 2023 se celebrarà del 15 al 23 d’abril a les pistes del Reial Club de Tennis Barcelona 1899 i les entrades es posaran a la venda a partir del 30 de novembre. A més, el torneig presenta novetats a la seva imatge, amb la incorporació d’elements commemoratius del 70 aniversari i nous dissenys que s’utilitzaran a la línia de marxandatge que es presentarà més endavant. 

Josep Oliu, president de Banc Sabadell, assegura que “ens sentim identificats amb els valors del tennis i, és per això, que renovem la nostra confiança en aquest patrocini tres anys més”. Oliu destaca que “es tracta d’un torneig de projecció nacional i internacional que s’ha convertit en un punt de trobada amb la societat catalana, clients i col·laboradors”. 

Banc Sabadell va iniciar la seva aposta pel torneig el 2008 en unes circumstàncies complicades per la greu crisi econòmica i, davant les dificultats que es vivien en aquells moments, l’entitat bancària va considerar prioritari transmetre tranquil·litat i estabilitat als organitzadors. En tots aquests anys, el torneig s’ha consolidat com un esdeveniment de màxima rellevància esportiva i com una gran plataforma de projecció internacional de la ciutat de Barcelona. 

Pel RCTB 1899, en paraules del seu president Jordi Cambra, “ampliar l’aliança amb Banc Sabadell és una gran notícia pel torneig i ens permetrà seguir amb la línia de creixement que tenim fixada. Després de més de 14 anys de relació, tant el banc com el torneig tenim integrada una filosofia de treball que va en la mateixa direcció i que és clau per mantenir-nos a l’elit dels torneigs de terra”. 

Per la seva part, Xavier Pujol, CEO del Barcelona Open Banc Sabadell celebra l’ampliació de l’acord, “volem agrair a Banc Sabadell el seu compromís amb el nostre torneig, que aquest any celebra el seu 70è aniversari. Aquesta renovació representa un impuls fonamental per continuar posicionant el Barcelona Open Banc Sabadell com un dels més prestigiosos del nostre circuit”. 

Més informació
El Banc Sabadell registra un benefici de 709 MEUR fins al setembre
El Banc Sabadell renova la seva aposta pel Club d'Esports Sabadell
Primer Hackathon de Sostenibilitat del Banc Sabadell
Avui et destaquem
El més llegit