Baqueira Beret presenta un ERTO per a 200 treballadors

L'estació d'esquí preveu desafectar gradualment el 30% de la plantilla que entra en l'expedient a mesura que s'obrin part de les instal·lacions

L'estació d'esquí Baqueira Beret, en una imatge d'arxiu | iStock L'estació d'esquí Baqueira Beret, en una imatge d'arxiu | iStock

Baqueira Beret ha presentat un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) que afecta el 30% de la plantilla, tal com va informar l'estació d'esquí. Segons el diari Segre, afectaria al voltant de 200 treballadors, sobretot personal de pistes, remuntadors i manteniment.

Les restriccions de mobilitat decretades pel Govern per la covid-19 han portat l'estació a adoptar aquesta mesura, ja que ara només té la meitat del seu domini esquiable en funcionament. És la primera estació del Pirineu de Lleida que aplica un ERTO durant la segona onada de coronaviurs. 

Fins ara, Baqueira ha pogut incorporar el 70% de la seva plantilla habitual durant la temporada. La voluntat de l'estació és anar incorporant la resta de treballadors a mesura que vagi obrint progressivament pistes, instal·lacions i serveis així que la desescalada de les restriccions ho permeti.

Més informació
La temporada d’esquí més incerta
Boí Taüll, premiada com la millor estació d'esquí de l'Estat
El protocol de les estacions d'esquí contra la covid-19
Avui et destaquem
El més llegit