Barcelona acollirà el 'World Token Congress' a finals de novembre

Els seus impulsors defensen que el ‘blockchain’ permet una millora de la productivitat i de la competitivitat

Barcelona acollirà el World Token Congress a finals de novembre | iStock Barcelona acollirà el World Token Congress a finals de novembre | iStock

La seu de Foment del Treball acollirà els pròxims 27 i 28 de novembre el World Token Congress, coorganitzat per la mateixa patronal i Tokenize World Event. L'esdeveniment està adreçat a empreses, pimes, emprenedors i professionals que es plantegen adoptar la tecnologia blockchain i la tokenització. El fundador i CEO de Tokenize World Event, José Antonio Bausa, ha assenyalat que "el blockchain permet una optimització de recursos que es tradueix en una millora de la productivitat i la competitivitat" i ha dit que ja hi ha entitats bancàries que ofereixen servei de custòdia de tokens.

Bausa també ha destacat les possibilitats del token com a alternativa a models de finançament per a les empreses. "La tokenització ens ofereix una nova alternativa de finançament amb menys costos i més velocitat, encara que no ha de substituir la banca", ha comentat en la roda de premsa de presentació del congrés.

L'esdeveniment està adreçat a empreses, pimes, emprenedors i professionals que es plantegen adoptar la tecnologia blockchain i la tokenització

El World Token Congress reunirà destacats professionals de la tecnologia blockchain i la tokenització, que presentaran casos d'ús reals aplicats sobre models de negoci exitosos en diversos sectors de l'economia real.

"Actuem de paraigua per facilitar l'impuls de projectes com aquest, que apropen la tecnologia a les empreses, a més de potenciar el paper de Barcelona i Catalunya com a hub d'innovació mundial", ha assenyalat el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre.

Per la seva banda, la directora d'Innovació, Maria Mora, ha afirmat que és "essencial que les pimes comprenguin els beneficis tangibles que aquesta transformació pot oferir als seus negocis". Per això, aposta perquè "tots els sectors representats a Foment vegin reflectides les possibilitats i avantatges que la tokenització pot brindar-los, convertint la innovació en un pilar accessible i beneficiós per a tothom".

 

 

Més informació
La Cambra de Barcelona posa el Centre de Blockchain de Catalunya en 'wait and see'
Societat volàtil, innovació, Blockchain i l’arribada del 2024
Avui et destaquem
El més llegit