Barraquer obre una clínica a Dubai i inicia la internacionalització

El centre apropa l'assistència sanitària oftalmològica a l'Orient Mitjà, d'on provenen gran part dels seus pacients estrangers

Render de la clínica que Barraquer obrirà a Dubai | Cedida Render de la clínica que Barraquer obrirà a Dubai | Cedida

El Centre d'Oftalmologia Barraquer ha triat la capital dels Emirats Àrabs Units, Dubai, per iniciar la seva internacionalització. Hi obrirà una clínica, que servirà per apropar la seva assistència oftalmològica a l'Orient Mitjà, la regió d'on provenen la majoria dels seus pacients estrangers. L'hospital dedicat a la salut ocular tindrà 13.000 metres quadrats i comptarà amb la tecnologia més avançada a partir de l'últim semestre de l'any, quan es preveu l'obertura. 

Segons ha anunciat el centre a través d'un comunicat, Barraquer aposta per Dubai per iniciar el seu pla d'expansió amb la primera clínica que gestionarà fora de Barcelona. Per fer-ho, ha creat una joint venture amb el soci financer Grandis Investment Company. El centre ha estat batejat com Barraquer UAE Eye Hospital i se n'ha encarregat la construcció a Emirate Link Maltauro.

Serà un edifici de sis pisos que inclourà diverses unitats mèdiques i quirúrgiques per tal d'oferir assistència oftalmològica integral. La internacionalització de Barraquer arriba després de 80 anys de negoci i amb la quarta generació de la família al capdavant de la clínica. Un dels objectius d'aquesta expansió és impulsar la recerca i la formació de professionals locals. 

Bona relació amb els Emirats

"El prestigi de la marca Barraquer ha atret des de fa molts anys pacients de tot el món i, en especial, d'Orient Mitjà i el nord d'Àfrica; això ha anat creant una relació de confiança i amistat no només amb els pacients, sinó amb les autoritats d'aquests països", indica el professor Rafael I. Barraquer, president i director mèdic del centre. 

Barraquer factura uns 36 milions d'euros l'any i ha augmentat els ingressos un 16% en els últims tres anys. 

Més informació
Robin Hat, casquets de cirurgià per humanitzar el quiròfan
Pegaso, ulleres de soldador al carrer
Avui et destaquem
El més llegit