Beques per impulsar les matemàtiques entre les nenes

Cabify i Smartick s’alien amb l’objectiu d’augmentar la presència de les dones en el sector tecnològic

Nenes entre 4 i 14 anys podran gaudir de les Beques Cabify Nenes entre 4 i 14 anys podran gaudir de les Beques Cabify

La presència de les dones en el sector tecnològic no abunda i per canviar la situació, Smartick i Cabify creuen que és necessari que a les nenes els agradin les matemàtiques. Per això, les dues empreses s’han aliat per llançar les Beques Cabify, amb les quals nenes d’entre 4 i 14 anys podran dominar les matemàtiques i tenir un futur laboral lligat al sector tecnològic.

Amb aquestes beques, nenes de 10 dels 11 països on opera Cabify podran aprendre matemàtiques a través del mètode d’aprenentatge personalitzat de Smartick, segons informen en un comunicat.

Per això, ambdues empreses atorgaran 1.500 beques amb les quals 50 alumnes aprendran matemàtiques de forma gratuïta durant un any i la resta ho farà amb un descompte del 50% durant tres mesos. L’import total de les ajudes és de 100.000 dòlars (més de 81.000 euros).

El president global de Cabify, Ricardo Weder, ha destacat que des de la companyia volen “seguir impulsant que cada cop més dones sobresurtin en la ciència i la tecnologia, i és per això que juntament amb Smartick estarem promovent les Beques Cabify, ja que estem convençuts de què, a través de l’educació en ciències i matemàtiques de joves nenes, podem impulsar aquesta meta”.

Les beques s’adjudicaran a Espanya, Mèxic, Brasil, Colòmbia, Perú, Xile, Argentina, Panamà, Equador i la República Dominicana. Les inscripcions es poden fer des del 8 al 18 de març en aquest enllaç.

Més informació
Deixeu que les nenes s'apropin a les TIC
Més dones enginyeres, si us plau
Per què les dones no poden programar?
Avui et destaquem
El més llegit