BizBarcelona acompanyarà el sector 'retail'

El saló se celebra els dies 30 i 31 de maig en el recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona

La Fira de Barcelona acull el BizBarcelona La Fira de Barcelona acull el BizBarcelona

En la seva vuitena edició, BizBarcelona by Barcelona Activa, el saló per emprenedoria, pimes i economia social de Fira de Barcelona, amplia el seu focus per ajudar als sectors del retail i de la restauració en el seu obligat procés de transformació digital. El saló, que tindrà lloc els dies 30 i 31 de maig en els palaus 1 i 2 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, es vertebra al voltant de quatre blocs que tenen a la transformació com a eix temàtic principal des de la tecnològica fins a la social, passant per l'econòmica i empresarial.

A més, BizBarcelona va més enllà amb The next, un espai amb ponències inspiradores sobre les tendències que estan arribant. I és que aquest any BizBarcelona estrena l'àrea BizDigital Experience by Sportmas, en el qual es donaran a conèixer les últimes tendències i estratègies perquè el comerç i el sector de la restauració entren ena una nova era, la que marca la massiva implementació de les noves tecnologies en tots els àmbits, tan personals com a professionals.

En aquest sentit, la incorporació de les noves tecnologies propiciarà la digitalització dels punts de venda i fomentarà un canvi de model en la relació amb el client, que tindrà un nou rol, el d'usuari: etiquetes RFID, screen mirror, beacons... Són elements que es revelen imprescindibles per als establiments del futur que ja està aquí i que BizDigital Experience by Sportmas presentarà, entre altres gadgets, als visitants de BizBarcelona by Barcelona Activa.

També se celebraran conferències amb prop de 200 experts, múltiples espais d'assessorament per crear o fer créixer els negocis, activitats de networking, programes per a l'exportació i accés a nous mercats internacionals, cerca de finançament per a projectes empresarials i el sistema de franquícies com a fórmula per emprendre amb menys risc completen la proposta de la vuitena edició de Bizbarcelona by Barcelona Activa. El gran objectiu del saló és, com apunten, ajudar a les persones emprenedores i pimes en la seva més que necessària, obligatòria, transformació per adaptar-se a un entorn en constant canvi. 

Més informació
Bizbarcelona tanca la setena edició amb més pimes i 13.900 visitants
Arrenca el BizBarcelona per abordar la transformació digital
‘Retail’ vs ‘ecommerce’: qui espanta a qui?
Avui et destaquem
El més llegit