Bizbarcelona connecta persones per dinamitzar l'economia

La fira de les pimes estrena l'àrea BizEconomiaSocial que se suma BizEmprèn i Bizpimes

El saló per a pimes i emprenedors Bizbarcelona estrenarà l'àrea BizEconomiaSocial en què es donaran a conèixer propostes relacionades amb l'economia social, solidària i cooperativa que s'afegirà a les ja existents Bizemprèn i Bizpymes.

En roda de premsa aquest dijous, el tinent d'alcalde d'Ocupació de Barcelona, Agustí Colom, ha opinat que la incorporació d'un espai destinat a nous models econòmics al saló que se celebra al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona s'aconsegueix "un esdeveniment més plural i amb més valor".

Entre l'1 i el 2 de juny, el certamen organitzarà unes 200 conferències amb 350 ponents, quatre tallers monogràfics, 19 activitats de networking, i tindrà l'assistència de 85 expositors.

També es portarà a terme un mercat de finançament per a pimes i un altre de treball per a emprenedors amb l'objectiu que el saló serveixi per dinamitzar l'economia i generar ocupació.

Entre els conferenciants destaquen l'economista creador de la disciplina de l'economia del Bé Comú, Christian Felber; l'actor i humorista Joaquín Reyes, que parlarà sobre com reiventar-se laboralment ja que ell inicialment era dissenyador, i el fundador de l'ONG per a refugiats ProactivaOpen Arms, Òscar Camps.

Colom ha afirmat que el Bizbarcelona servirà per fer créixer l'activitat empresarial i generar oportunitats perquè les pimes puguin millorar la seva competitivitat i trobar nous nínxols de mercat.

També ha destacat que servirà per mostrar a pimes i emprenedors les eines que ofereix l'Ajuntament facilitar el seu desenvolupament a través de Barcelona Activa.

Bizfranquicies
Per a aquesta edició, el certamen també ha creat l'àrea Bizfranquicies per informar sobre els avantatges del sistema de franquícia per a l'expansió internacional, que reunirà 60 empreses amb aquest model.

L'àrea tindrà la col·laboració de l'Associació Catalana de Franquiciadors (ACF), i es podran trobar negocis de moda, alimentació, serveis i venda en línia, tot i que el sector de l'hostaleria i la restauració serà el més representat.
Avui et destaquem
El més llegit