BizBarcelona i el Saló de l'Ocupació se celebraran al novembre

L'eix que es genera entre els dos certàmens, que coincidiran al novembre al recinte Montjuïc de Fira, marca el camí de la reactivació econòmica

El recinte Montjuïc de Fira de Barcelona acollirà al novembre els dos salons de la iniciativa TalentxBCN | EP El recinte Montjuïc de Fira de Barcelona acollirà al novembre els dos salons de la iniciativa TalentxBCN | EP

BizBarcelona i el Saló de l'Ocupació se celebraran del 9 a l'11 de novembre al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona. Segons ha comunicat l'organisme, els salons han decidit canviar les seves dates - que tradicionalment es marcaven per finals de setembre -  per "encaixar millor en l'intens calendari firal de la tardor". Així, entre ambdues convencions es podran visitar durant el novembre més de 100 conferències, amb 372 ponents, amb l'objectiu de, segons Fira, "Mostrar com la innovació i el talent resulten claus per a la reactivació dels negocis i de l'activitat econòmica" a Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Ambdos salons reben el suport de l'Ajuntament de Barcelona mitjançant Barcelona Activa, així com de la Generalitat, la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona i l'AMB. Sota la denominació conjunta de TalentxBcn, ambdós esdeveniments posaran enguany èmfasi en "generar, desenvolupar, atraure, acollir i fidelitzar el talent de la ciutat". Les persones visitants podran, tal com afirma Fira, "ampliar el seu horitzó professional o activar el seu talent" per impulsar o consolidar projectes empresarials i laborals.

BizBarcelona enfocarà les seves activitats al voltant de quatre grans eixos: emprenedoria, creixement, startup i business innovation (BI). L'esdeveniment, referència per a les pimes i emergents de la ciutat, oferirà «inspiració, consells, eines i tècniques» per als visitants i els seus projectes. El Saló de l'ocupació, per la seva banda, oferirà a les persones en recerca de feina – o de reorientació laboral – un nou contacte amb el món empresarial de la ciutat mitjançant conferències, taules rodones o tallers en els seus sis espais: (re)Orientat't, (re)Descobreix el teu futur, Defensa, Emprendre, Prepara't i Comparteix.

BizBarcelona i el Saló de l'Ocupació s'emmarquen dins la setmana BCNTalent, una iniciativa en què ambdós esdeveniments col·laboren amb l'Ajuntament de Barcelona que preveu la celebració de més de 30 activitats en diversos punts de l'àrea metropolitana. L'objectiu, segons ha comunicat Fira com a organitzador dels dos congressos, és "visualitzar l'ecosistema que dóna suport a l'emprenedoria" al voltant de Catalunya i, especialment, de Barcelona.

Més informació
Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació, junts per reactivar l'economia
Avui et destaquem
El més llegit