Bloome, o quan l'estètica i l'ètica van de bracet

La meta de la reina de la medicina estètica ètica, abans que acabi el 2024 passa per estar en tres de les comunitats més importants d'Espanya: Madrid, València i Andalusia

Bloome, o quan l'estètica i l'ètica van de bracet | Cedida Bloome, o quan l'estètica i l'ètica van de bracet | Cedida

En una era en la qual la medicina estètica viu el seu boom i xoca amb el moviment be real, la medicina est(ètica) s'alça com una solució als tractaments de medicina plàstica tradicional, mostrant un punt de vista natural als retocs estètics. ​​"Vam veure una oportunitat en el sector, ja que faltava molta tecnologia", explica l'enginyer Pol Valés a VIA Empresa, qui fa just dos anys va llançar Bloome, un nou model de medicina estètica no invasiva que s'està coronant com a un referent de digitalització del sector. "La idea va sorgir perquè vam veure que després de la covid el camp de la medicina estètica va créixer moltíssim i vam observar que era un sector molt tradicional, faltava acostar la medicina estètica a l'ètica", explica el cofundador de la iniciativa, responsable de la tecnologia i la digitalització a Bloome.

Bloome, fundada el 2022 amb la primera clínica de medicina est(ètica) el carrer Tuset, per "entendre la bellesa com alguna cosa sense complicacions, natural i a l'abast de tots" ha arribat a la ciutat comtal amb un clar propòsit: trencar amb els mites de la medicina estètica i aconseguir resultats naturals. "El nostre objectiu és revolucionar la dermatologia cosmètica amb una experiència personalitzada basada en la tecnologia que prioritza l'educació del pacient i resultats d'aparença natural", apunta Valés. La meta abans que acabi el 2024 passa per estar en 3 de les comunitats més importants d'Espanya: Madrid, València i Andalusia, amb preus accessibles a la major part del públic, que compta amb tractaments des dels 130 euros als 500 euros aproximadament.

La meta abans que acabi el 2024 passa per estar en 3 de les comunitats més importants d'Espanya: Madrid, València i Andalusia

Medicina estètica, ètica i tecnologia

Bloome, la start up que está cambiando la vida de los catalanes a través de medicina est(ética)
Bloome, la startup que està canviant la vida dels catalans a través de medicina est(ítica) | Cedida

El cofundador de Bloome amb l'ajuda dels seus socis, ha aconseguit reunir, en dos anys, un equip de 20 persones amb una mateixa filosofia i un mateix objectiu: digitalitzar el sector de la medicina estètica a través de l'ús d'intel·ligència artificial i tecnologia avançada. Per aquest motiu, Bloome compta amb un escàner facial que els permet dur a terme tractaments 100% personalitzats amb les necessitats del pacient i, per tant, augmentar l'efectivitat d'aquests tractaments. "Hem desenvolupat un escàner facial que ajuda a recomanar tractaments personalitzats i també ajuda molt als doctors per al diagnòstic", apunta en Pol, qui assegura que es tracta d'un fenomen que els diferencia de la resta del sector.

El concepte de Bloome ja prometia convertir-se en un èxit des dels seus inicis quan, un any després de sortir al mercat amb una inversió inicial de 300.000 euros, la companyia ja comptava amb més de 1.000 pacients. Des de llavors, la startup catalana ja suma més de 3.000 pacients i compta amb una facturació mensual de 150.000 euros, "la previsió per acabar el 2024 és arribar als 2 milions d'euros", afegeix el cofundador, qui explica que en l'actualitat Bloome està destinant bona part dels seus esforços a créixer molt per convertir-se en el referent educatiu de benestar personal, "quan tinguin un dubte o curiositat sobre la seva salut personal, volem que puguin venir a consultar-nos, apunta. L'empresari detalla que han començat a treballar amb l'agència, D2F, socis de Bloome i inversors que compten amb "gent molt bona en marca" com l'exdirector de màrqueting (CMO) del Barça i l'ex CMO de Xupaxups, que els ajuda a transmetre aquests valors que tenen.

La startup catalana ja suma més de 3.000 pacients i compta amb una facturació mensual de 150.000 euros

L'equip de Bloome

Los fundadores Pol Valés, Juanfran Sánchez y Laura Coll | Cedida
Els fundadors Pol Valés, Juanfran Sánchez i Laura Coll | Cedida

En un camp on la tecnologia encara no ha fet grans passos, Bloome està liderant el camí amb el seu enfocament revolucionari. Amb l'ús d'intel·ligència artificial i tecnologia avançada estan desenvolupant eines de diagnòstic per oferir recomanacions personalitzades a cada client. Els fundadors Pol Valés i Juanfran Sánchez, tots dos enginyers, juntament amb la Laura Coll, gerent de finances i operacions, promouen el desenvolupament d'aquesta filosofia acompanyats del Dr. Jaime Tufet, vicepresident de la Societat Espanyola de Medicina Estètica (SEME) i inversor i assessor de Bloome.

Quines perspectives de futur tenen? Volen convertir-se en líders del nou model de medicina estètica, prioritzant l'educació del pacient i els resultats d'aparença natural, a més de seguir creixent, però sobretot "continuar oferint als pacients el tractament adequat a les seves necessitats", conclou Valés, qui, després de dos anys fomentant la medicina estètica no invasiva a través de Bloome, assegura que "des del principi veníem amb una idea i uns valors super clars, els hem seguit i ens han donat resultats".

Més informació
Catalunya "Sí vol" més casaments
Avui et destaquem
El més llegit