Bon Preu puja al carro de l'augment de vendes

La facturació del grup arriba als 1.077,3 milions d'euros el 2016, un 9,2% més que l'any anterior

El Grup Bon Preu, propietari de les ensenyes Bonpreu, Esclat, EsclatOil i iquodrive, ha obtingut una facturació de 1.077,3 milions d'euros (vendes netes sense IVA) durant l'exercici 2016, el que representa un creixement del 9,2% respecte a l'any anterior i obté un volum de negoci superior als mil milions d'euros per primer cop.

Segons fonts del Grup Bon Preu, "aquest creixement confirma la tendència ascendent del grup de distribució català i veu reforçada la seva política de compromís per la qualitat, els productes de proximitat i l'alta competitivitat en preus".

Es manté el ritme d'obertures
Durant el 2016, s'han inaugurat un total de vuit punts de venda: quatre supermercats (Barcelona, Les Masies de Voltregà, Terrassa i Cerdanyola del Vallès), quatre hipermercats (Olot, Cervera, Manresa i Sabadell) i tres benzineres (Vic, Cerdanyola del Vallès i Roda de Ter). La inversió del Grup Bon Preu l'any passat ha estat de 103 milions d'euros, el que representa un creixement de la inversió de més del 50% respecte l'any 2015.

Actualment, el Grup Bon Preu té 212 establiments repartits per tot Catalunya: 122 supermercats Bonpreu, 47 hipermercats Esclats, tres Iquodrive i 40 benzineres EsclatOil.

Durant l'exercici 2016 s'han creat 626 nous llocs de treball i s'ha tancat l'any amb una plantilla de 6.000 treballadors, el que ha situat la companyia entre les 20 empreses amb seu a Catalunya amb més treballadors.

Enguany, el Grup Bon Preu ha presentat novetats amb l'objectiu d'oferir un millor servei als seus clients, incorporant punts de recollida de compra online en els Esclats de Vic, Terrassa i Sant Joan Despí. Alhora, també ha introduït noves seccions com la de Parafarmàcia en les seves botigues.

Previsions per al 2017
Les previsions de Bon Preu per a l'exercici 2017 és que la facturació s'acosti als 1.200 milions d'euros amb una cartera d'inversions superior als 140 milions d'euros.
Avui et destaquem
El més llegit