Bon Preu dóna 49.989 euros a la Fundació Jubert Figueras

La cadena de supermercats ha recaptat l'import de la donació mitjançant el programa Arrodoniment Solidari de l'empresa Worldcoo

Bon Preu entrega el xec de l'Arrodoniment Solidari a la Fundació Jubert Figueras | Cedida Bon Preu entrega el xec de l'Arrodoniment Solidari a la Fundació Jubert Figueras | Cedida

La cadena de supermercats Bon Preu i Esclat ha donat 49.989 euros a la fundació Jubert Figueras. Els clients de les botigues Bonpreu han fet un total de 290.008 donacions al llarg del mes de maig mitjançant el programa Arrodoniment Solidari de l'empresa  Worldcoo, que proposa al comprador arrodonir a l'alça el preu de la seva compra amb una petita donació a una entitat del tercer sector.

L'import anirà destinat al suport que Jubert Figueras ofereix a les famílies de persones hospitalitzades amb pocs recursos. L'entitat ofereix als seus beneficiaris allotjament i suport emocional durant hospitalitzacions llargues que obliguen a la família del pacient a desplaçar-se del seu domicili habitual.

Després de l'èxit de la campanya del maig, aquest juny Bon Preu recaptarà els arrodoniments de les compres dels seus clients per l'Associació Sèlvans, dedicada a protegir boscos centenaris que contenen arbres singulars en risc imminent de ser tallats. En aquest cas, els diners es destinarien a la defensa d'una fageda i un alzinar de 21 i 17 hectàrees que s'estenen per les comarques de la Garrotxa, el Gironès, el Pla de l'Estany, el Ripollès, la Selva i Osona.

Més informació
La gran decisió catalana de Bon Preu
Els clients de Bonpreu donen 69.879 euros a la Fundació Esclerosi Múltiple
Joan Font: "Les administracions són molt ineficients"
Avui et destaquem
El més llegit