CA | ES

Boxmotions multiplica per cinc la facturació i obre mercat per a pimes i autònoms

La startup especialitzada en trasters intel·ligents aposta per un nou servei dirigit a professionals

Els fundadors Boxmotions, Alex Corbacho i Pol Karaso Els fundadors Boxmotions, Alex Corbacho i Pol Karaso

Boxmotions torna a la càrrega i, després d'haver multiplicat per cinc la seva facturació en el darrer any, ha optat per ampliar el seu model de negoci i estendre'l, també, a les pimes i autònoms, segons ha informat en un comunicat. La startup de trasters intel·ligents ha llançat al mercat el Boxmotions Business, un servei de trasters amb transport inclòs per a pimes i autònoms.

Més info: Boxmotions, el traster al núvol

La nova plataforma oferirà "tarifes diferencials" per a l'emmagatzematge d'estoc, però també ho farà destinat a aquelles persones o empreses que necessitin espai a l'oficina o guardar documentació. Segons el cofundador de Boxmotions, Pol Karaso, "sota el concepte de traster al núvol, volem oferir un entorn flexible a les pimes amb una solució tecnològica i així afavorir la feina connectada, l'eficiència i la productivitat".

L'altre cofundador, Àlex Corbacho, afegeix, a més, que "volem oferir plans diferencials a les pimes i autònoms per tal que puguin llogar un servei integrat d'emmagatzematge amb transport inclòs, amb suport a la seva xarxa comercial al menor cost".

Boxmotions va guanyar la competició d'startups al 4YFN del 2018 i, des de llavors, ha incrementat la seva facturació multiplicant-la per cinc. A més, des de la seva fundació el 2016, acumula un finançament de 2,25 milions d'euros. De moment, ja ha guardat més de 44.000 articles i el creixement mensual és del 10%.

Més informació
Boxmotions tanca una ronda d'un milió d'euros per arribar a Madrid
Avui et destaquem
El més llegit