Cafès Novell llança les primeres càpsules compostables del mercat

L'empresa catalana inverteix més d'un milió d'euros per comercialitzar un producte sostenible amb el medi ambient

Cafès Novell, empresa familiar amb seu a Vilafranca del Penedès, ha llançat la primera càpsula de cafè compostable del mercat a Espanya. La firma ha realitzat una inversió d'un milió d'euros i ha treballat durant un any i mig per desenvolupar el nou producte amb el qual volen confirmar la seva forta aposta pel mercat domèstic de cafè.

El llançament de les noves càpsules confirma el compromís del grup amb la innovació creant un producte que permet eliminar els residus entre 12 i 20 setmanes, sense malmetre el medi ambient, segons informa l'empresa en un comunicat.

La nova càpsula compostable de Cafès Novell no altera el sabor, l'aroma i la qualitat del cafè, és compatible amb les màquines Nespresso i permet ser llançada al contenidor orgànic en comptes del contenidor de plàstics.El codirector general de la companyia, Josep Novell, afirma que "és una clara aposta per la innovació i enforteix el compromís del grup pel medi ambient aportant una solució pionera al mercat espanyol".  Es tracta d'una solució innovadora que permetrà eliminar l'impacte mediambiental que provoquen les càpsules fabricades amb plàstics i aluminis.

La càpsula compostable de Cafès Novell es caracteritza per estar fabricada amb materials biobased d'última generació formant un material Ecobio amb alt contingut de fonts renovables, compostable en planta de compostatge industrial segons l'EN 13432. El cafè utilitzat en aquestes càpsules és 100% certificat Ecològic.

El nou producte es llançaran al mercat en dues varietats: Intens i Descafeïnat i començaran a comercialitzar-se als establiments Veritas a partir del proper dia 25 d'Abril.
Avui et destaquem
El més llegit