CaixaBank presenta als seus accionistes el nou Pla Estratègic 2022-2024

Un dels objectius principals de l'entitat per a aquest trienni és aplicar una atractiva política de remuneració als accionistes

CaixaBank ha celebrat una trobada corporativa a l’oficina All in One de Madrid | Cedida CaixaBank ha celebrat una trobada corporativa a l’oficina All in One de Madrid | Cedida

CaixaBank ha presentat a un grup d'accionistes les principals línies del seu nou Pla Estratègic 2022-2024, que marca el full de ruta de l'entitat per als propers tres anys. El director de Relació amb Inversors i Accionistes de CaixaBank, Edward O’Loghlen, ha traslladat els missatges més importants del nou Pla, i ha explicat l'entorn econòmic actual i altres aspectes d'interès per als accionistes. O’Loghlen ha explicat que “el pla s'inicia en una excel·lent posició de partida per continuar impulsant la nostra proposta de valor i continuar creixent. Es tracta d'un Pla Estratègic ambiciós que permetrà mantenir una retribució atractiva per a tots els nostres accionistes”.

Aquesta trobada corporativa, celebrada a l'oficina All in One de Madrid, ha comptat, a més, amb la presència d'alguns membres del Comitè Consultiu d'accionistes de CaixaBank, un òrgan consultiu no vinculant que té com a finalitat contribuir a la millora continuada de la relació entre la companyia i els seus accionistes. Els accionistes han pogut també connectar-se a la trobada via online, per assistir a la jornada en remot.

El Pla Estratègic 2022-2024 de CaixaBank té com a objectius continuar elevant la qualitat de servei al client, impulsar el creixement del negoci, enfortir el lideratge en el segment de particulars, esdevenir el primer banc de més empreses i consolidar-se com a referent en sostenibilitat al mercat europeu. Amb aquesta estratègia per als propers exercicis, CaixaBank pretén generar una rendibilitat atractiva per als accionistes recolzada en un augment dels ingressos i uns costos neutralitzats després de la reducció realitzada el 2022 per la captura de les sinergies després de la fusió amb Bankia.

Més informació
CaixaBank reconeix sis startups amb els Premis EmprènXXI
CaixaBank, elegit ‘Millor Banc en Finançament sostenible a Espanya 2022’
CaixaBank passa a l'atac amb un Pla Estratègic "de creixement"
Avui et destaquem
El més llegit