Caprabo tanca 2017 amb un 20% més de franquícies

La cadena de supermercats creix des que el 2011 iniciés el pla d'expansió amb nous models com Rapid Caprabo i Aliprox

Un dels formats de franquícia de Caprabo, Aliprox | Cedida
Un dels formats de franquícia de Caprabo, Aliprox | Cedida

Caprabo ha obert 20 noves franquícies durant el 2017, la qual cosa ha suposat una inversió de 4 milions d’euros i la contractació de 130 nous treballadors. Les obertures s’han produït, principalment, a Barcelona, Tarragona i Andorra. D’aquesta manera, el negoci de franquícies de la companyia ha crescut un 20%.

Caprabo ja suma 62 franquícies amb els formats Caprabo, Rapid Caprabo i Aliprox, després d’iniciar el seu pla d’expansió l’any 2011, segons informa la companyia en un comunicat. En aquests sis anys, les obertures han generat uns 400 llocs de feina.

Per al director de franquícies de Caprabo, Claudio Estévez, “el 2017 ha suposat un punt d’inflexió en el pla de desenvolupament i expansió de Caprabo”.

Treballadors especials

D’altra banda, durant el 2017, Caprabo i Ampans han obert també el primer supermercat de Catalunya íntegrament gestionat per persones amb discapacitat. Aquest supermercat, ubicat a Manresa, ha donat feina a 10 persones.

Caprabo va néixer a Barcelona el 1959 i actualment compta amb una xarxa de 330 supermercats, ubicats a Catalunya i Navarra.

Més informació
Caprabo, el súper dels petits productors catalans
Caprabo obrirà fins a 15 franquícies el 2016
Caprabo torna a les pèrdues
Avui et destaquem
Comentaris